«Ξύνομαι συνέχεια, αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα», «Το κεφάλι μου δεν αντέχει κανένα προϊόν», «Έχω υπερευαίσθητο τριχωτό». Πολλές φορές έχουμε ακούσει αυτές τις φράσεις, ίσως έχουμε αισθανθεί και οι ίδιοι τα ίδια ενοχλητικά συμπτώματα.

Τα εργαστήρια της Klorane, μίας από τις καλύτερες και πιο εξειδικευμένες μάρκες στην περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού, δημιούργησαν ένα σαμπουάν που ανακουφίζει και καταπραΰνει το ευαίσθητο τριχωτό ενώ ταυτόχρονα έχει μια απολαυστική υφή και άρωμα.

Το πρωταγωνιστικό συστατικό της σύνθεσης είναι η Παιωνία, ένα πανέμορφο, ευωδιαστό λουλούδι, το οποίο έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Μάλιστα, στην κινέζικη ιατρική, χρησιμοποιείται παραδοσιακά από την εποχή του γιατρού Song (960-1127 μ. Χ) σαν τονωτικό, καταπραϋντικό των πόνων ή για να ενισχύσει το yin, ενέργεια της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως οι ιδιότητες αυτές προκύπτουν από την παιωνιφλορίνη, μια ουσία που βρίσκεται στις ρίζες του φυτού και φέρει όλη την καταπραϋντική δραστηριότητα του φυτού στο μέγιστο.

Η ανανεωμένη σύνθεση του σαμπουάν απόλυτης καταπράυνσης με Παιωνία, της Klorane,
χαρίζει άνεση και καταπράυνση, είναι μια υποαλλεργική, βιοδιασπώμενη σύνθεση, με φυσικό PH, χωρίς σιλικόνη, parabens, MIT.
Eπιπλέον, κάνει το λούσιμο μια απολαυστική τελετουργία, χάρη στην εκλεπτυσμένη υφή και το χαλαρωτικό γλυκό, φρουτώδες άρωμα, με νότες από ρόδο, γιασεμί, μανταρίνι, σανδαλόξυλο κ.ά.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

* Κλινικές μελέτες από δερματολόγο δείχνουν ότι έχει αμεσες καταπραϋντικές ιδιότητες, που ενισχύονται με το πέρασμα του χρόνου και παραμένουν και μετά το λούσιμο (48 ώρες)

* Όσοι το δοκίμασαν αμέσως μετά την εφαρμογή λένε ότι προσφέρει άμεσα και σε βάθος χρόνου, απαλό καθαρισμό= 97% και καταπράυνση ερεθισμών = 97%


Οικογένεια με Παιωνία

Το σαμπουάν είναι μέλος της σειράς που αποτελείται από ένα πρωτοποριακό conditioner σε μορφή ζελ, κι έναν ορό SOS για καταπράυνση κάθε στιγμή.

Tip

Η Caroline Bufalini, Σύμβουλος KLORANE, μας συμβουλεύει: «Το Σαββατοκύριακο που έχετε περισσότερο χρόνο, κάντε ένα τελετουργικό χαλάρωσης: το βράδυ της παραμονής εφαρμόστε τον ορό με παιωνία. Το πρωί, πριν το λούσιμο, εφαρμόστε το ζελ στο τριχωτό. Αφήστε να δράσει, στη συνέχεια λουστείτε και εφαρμόστε ξανά το ζελ στα μαλλιά, για να τα ενυδατώσετε και να τα ξεμπλέξετε.»

Γνωρίστε όλη τη σειρά και ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης κάνοντας κλικ στο www.kloraneapaise.klorane.com/gr-el