Μήπως η τριχόπτωση είναι αρκετά έντονη την τελευταία περίοδο; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορεί το φαινόμενο να είναι παροδικό, ωστόσο, εμείς μπορούμε να το περιορίσουμε σημαντικά προσφέροντας στον οργανισμό μας όλες κείνες τις ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός για να διατηρεί την υγεία και τη δύναμη των μαλλιών.

Το κοκτέιλ δύναμης
Όλες οι ουσίες που χρειαζόμαστε βρίσκονται συγκεντρωμένες στη σύνθεση του Priorin Extra, της Bayer και είναι οι εξής:

1. Βιοτίνη: Ονομάζεται και Βιταμίνη Η και είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας της τρίχας και των νυχιών.

2. L-Κυστίνη: Προκύπτει από το εκχύλισμα Κεχριού, είναι η οξειδωμένη μορφή της L-Κυστεϊνης, ενός αμινοξέος που είναι δομικό στοιχείο της κερατίνης, της κύριας πρωτεϊνης της τρίχας και των νυχιών. Να σημειώσουμε ότι το εκχύλισμα κεχριού προέρχεται από ένα από τα παλαιότερα καλλιεργήσιμα φυτά στον κόσμο και περιέχει milliacin και αρκετά λιπαρά οξέα, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά για την υγεία των μαλλιών.

3. Βιταμίνη Β5: Συμβάλλει σημαντικά στη φυσική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.

To Priorin Extra της Βayer είναι συμπλήρωμα διατροφής και διατίθεται στα φαρμακεία σε 2 συσκευασίες, των 30 καψουλών & των 60 καψουλών.

Τip

Συμπληρώστε ιδανικά το πρόγραμμα τόνωσης και περιποίησης των μαλλιών σας με το Priorin σαμπουάν, το οποίο είναι πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά σε διάρκεια. Κυκλοφορεί για δύο τύπους μαλλιών:
για Κανονικά/Ξηρά και Λιπαρά.
Τα σαμπουάν Priorin δεν περιέχουν parabens και χρωστικές ουσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.priorin.gr