Πολλές από εμάς έχουμε πάντα αυτά τα διλήμματα όταν φροντίζουμε την επιδερμίδα μας ή κάθε φορά που βαφόμαστε, με αποτέλεσμα να παίρνουμε το ρίσκο και να κάνουμε λάθη που στοιχίζουν στην ομορφιά μας.
Αν θέλετε ν’ αποκτήσετε ένα πρόσωπο με νεανική όψη, δοκιμάστε τη νέα μέθοδο Dracula lift, βασισμένη στο δικό σας αίμα, που επικεντρώνεται στα πολύτιμα συστατικά του, χαρίζοντας τροφή στο δέρμα.
Όλες οι θεραπείες που μπορείτε να ζητήσετε από τον δερματολόγο για να κερδίσετε τη χαμένη σφριγηλότητα του δέρματός σας και να δείχνετε νεότερες μέχρι τις γιορτές.
Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκουν πολλές γυναίκες να αγωνιούν για την εμφάνισή τους. Φέτος, καλό είναι να οργανωθείτε εγκαίρως.
Η ακμή απασχολεί περίπου το 70-80% των εφήβων, αλλά συχνά εμφανίζεται και μετά την ενηλικίωση. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς θα απαλλαγούμε από αυτήν;
Τα σημάδια του χρόνου, από τις ρυτίδες μέχρι τους πόρους, εξαφανίζονται με διόρθωση pixel προς pixel.
Σε αυτό συμφωνούν όλοι οι δερματολόγοι και οι ειδικοί. Για ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο, το Α και το Ω είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας.
Πρωτοποριακές θεραπείες ομορφιάς έρχονται να τονώσουν το περίγραμμα του σώματος και την αυτοπεποίθησή μας.
Μήπως βαρεθήκατε να ξοδεύετε χρήματα σε κρέμες που υπόσχονται θαύματα αλλά δεν κάνουν τίποτα; Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα πέντε σημάδια του χρόνου που σας προσθέτουν χρόνια και αντιμετωπίστε τα μ...
Όταν έχουμε ανάγκη για ανανέωση, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε πάντα στον γιατρό και να ξοδεύουμε ένα σωρό λεφτά. Τώρα η σύσφιγξη, ο βαθύς καθαρισμός, οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος και η μόνιμη αποτρίχ...
Όλες θέλουμε να δείχνουμε πιο όμορφες και πιο νέες μέσα σε λίγα λεπτά. Οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν τον τρόπο να το κάνουν. Με το Y-lift, τονίζουν τα ζυγωματικά και γυρίζουν το χρόνο πίσω.