Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία ανδρών που αδιαφορούν για το νεσεσέρ των διακοπών, αλλά σπεύδουν να καταχραστούν τα προϊόντα της συντρόφου τους, είναι καιρός να αλλάξετε. Σας βοηθάμε να επιλέξετε τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή σας φροντίδα, ώστε να εκπλήξετε
τη σύντροφό σας με την επιμέλειά σας!

Επιλέξτε ένα αφροντούς με ενυδατικούς παράγοντες, για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, και ένα αποσμητικό χωρίς οινόπνευμα, για να νιώθετε προστατευμένος όλη την ημέρα.
Το αλάτι, το χλώριο και ο ήλιος λειτουργούν καταστροφικά για τα μαλλιά, αλλά και το τριχωτό της κεφαλής. Χρειάζεστε ένα σαμπουάν κατάλληλο για συχνή χρήση.
Μια καθημερινή ανάγκη, που μπορεί όμως να δημιουργήσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τη ζέστη και τον ιδρώτα. Ο αφρός ξυρίσματος θα μαλακώσει τα γένια και θα διευκολύνει το ξύρισμα, ενώ η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας θα καταπραΰνει την επιδερμίδα σας από τυχόν ερεθισμούς.
Μην ξεκινήσετε το ταξίδι σας χωρίς τα απαραίτητα προϊόντα για την αντιηλιακή σας προστασία. Διάφανες υφές, λεπτόρρευστα γαλακτώματα και σπρέι θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τον ήλιο χωρίς παρατράγουδα.