Δίαιτα

/05-12-2017
Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του βάρους μας είναι το συχνό τσιμπολόγημα που περιλαμβάνει και ανθυγιεινές επιλογές. Πώς θα το σταματήσουμε;
Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να προετοιμάσετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας να υποδεχθεί το χειμώνα.

Δίαιτα

/31-03-2017
Πρέπει να χάσετε βάρος, αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τυρί; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν λύσεις. Από τον κ. Χάρη Γεωργακάκη, κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο, MSc, επιστημονικό διευ...

Fitness

/23-01-2017
Οι ασκήσεις που μας προτείνει η δασκάλα Pilates και Yoga, κ. Κατερίνα Σιούκα, είναι ιδανικές για να διατηρήσουμε τα γόνατά μας υγιή και γερά στο πέρασμα του χρόνου.
Η δρ. Ναταλία Κουτρούλη, Ψυχολόγος υγείας, με εκπαίδευση στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική, μιλάει για το τρίτο, ολοζώντανο πρόσωπο κάθε σχέσης, το «εμείς».

Δίαιτα

/30-11-2016
Πολλές έγκυες γυναίκες αναρωτιούνται αν πρέπει να στερηθούν τον καφέ τους ή όχι. Την απάντηση σε αυτή τους την απορία δίνει ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος κ. Χάρης Γεωργακάκης.

Fitness

/03-11-2016
Δεν χρειάζεται να είμαστε ήδη γυμνασμένοι και ευλύγιστοι για να κάνουμε γιόγκα εξηγεί η Μαρίκα Δασκαλάκη, Δασκάλα Αυθεντικής Παραδοσιακής Γιόγκα.

Δίαιτα

/25-10-2016
Τροφικές δυσανεξίες, δίαιτα χωρίς γλουτένη, δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος... Εκατοντάδες πολύπλοκες ορολογίες και μέθοδοι υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα πράγματα είν...

Fitness

/20-10-2016
Τι σχέση έχουν άραγε οι καθημερινές μας κινήσεις με την λειτουργική προπόνηση; Την απάντηση δίνει η γυμνάστρια Ελένη Καραντάνη.
Ποια στοιχεία πρέπει να έχουμε υπόψη μας για να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές;