Αν σας φέρει ο δρόμος σας έξω από κάποιο κατάστημα Νύχι- Νύχι, σας προτρέπω να μπείτε μέσα. Μόνο και μόνο οι αμέτρητες αποχρώσεις βερνικών της εταιρείας Jessica θα σας φτιάξουν τη διάθεση.



Αν δεν την ξέρετε ήδη, η Jessica είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες με προϊόντα περιποίησης νυχιών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα αγαπημένα μου προϊόντα Jessica που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ μου είναι οι θαυματουργές σταγόνες που στεγνώνουν το βερνίκι στο πι-και φι και ενυδατώνουν (Quick Dry),



το λαδάκι που ενυδατώνει τέλεια τα πετσάκια (Phenomen Oil)



και το top coat που δίνει αστραφτερή λάμψη και εξωραϊζει ακόμα κι ένα όχι και τόσο τέλειο βάψιμο νυχιών (Brilliance).



Πριν από λίγες μέρες, τα Νύχι-Νύχι έφεραν την καινούρια, καλοκαιρινή σειρά βερνικιών Jessica που λέγεται ‘Gelato Mio’: Πρόκειται για 6 συναρπαστικά χρώματα με ονόματα που παραπέμπουν σε λαχταριστές γεύσεις παγωτών: Strawberry Shake It, Barely Blueberry, Lime Cooler, Banana Peel, Tangerine Dreamz & Surfer Boyz ‘n Berry γεμίζοντας το καλοκαίρι μας θετική διάθεση!



Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την ιδέα των Nύχι-Νύχι είναι η πάντα χαμογελαστή και θετική Άννα Αλμπάνη, που φέρνει όλα τα καινούρια trends από το εξωτερικό, όπως π.χ. το ‘Nail Graffiti Art’. Ίσως την έχετε δει και στην τηλεόραση, αφού έχει πελάτισσες διάφορες διασημότητες.



(Η αλυσίδα καταστημάτων NYXI-NYXI Beauty Lounge, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1997. Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπηρεσιών αισθητικής. Σήμερα αριθμεί 24 καταστήματα πανελλαδικά με την μέθοδο του Franchise και επεκτείνεται συνεχώς.)