Bήμα 1:
Το βασικότερο: Απλώνουμε κονσίλερ σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα του δέρματος κάτω από το μάτι, και πιο συγκεκριμένα γύρω από το κόκαλο της κόγχης. Έτσι καμουφλάρουμε τα ίχνη της αϋπνίας.

Bήμα 2:
Xρησιμοποιούμε μια CC κρέμα ή, αν έχουμε ρυτίδες, μια DD κρέμα (ναι, κυκλοφόρησε!). Θα καλύψει τον γκρίζο τόνο της κούρασης και θα ζωντανέψει την επιδερμίδα στη στιγμή και θα περιποιηθεί τυχόν ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Bήμα 3:
Με ένα μεγάλο πινέλο απλώνουμε highlighter στο κόκαλο των φρυδιών, στη μύτη, τα ζυγωματικά και στο κέντρο του πάνω χείλους (το σημείο μεταξύ στόματος και μύτης, στα αγγλικά ονομάζεται cupid’s bow).

Bήμα 4:
Για να μεγαλώσουμε τα μάτια μας, περνάμε την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων με καφέ μολύβι.

Bήμα 5:
Βάζουμε μάσκαρα κρατώντας το βουρτσάκι με φορά προς την εσωτερική γωνία των ματιών (έτσι ανασηκώνουμε τις βλεφαρίδες) και απλώνουμε ένα διαφανές γκλος στα χείλη.


Από αριστερά: Στυλό CC Corrector, για τους μαύρους κύκλους, Max Factor, DD cream, Erre Due, πούδρα-highlighter, Matte Radiance Baked Powder, Laura Mercier (στα Attica), μάσκαρα με αργινίνη, Respectissime Densifieur, La Roche Posay, διαφανές γκλος με άρωμα καρύδας I love… Coconut & Cream (στο BeautyHall)