Η δρ. Ναταλία Κουτρούλη, Ψυχολόγος υγείας, με εκπαίδευση στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική, μιλάει για το τρίτο, ολοζώντανο πρόσωπο κάθε σχέσης, το «εμείς».
Η δρ. Ναταλία Κουτρούλη, Ψυχολόγος υγείας, με εκπαίδευση στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική, μιλάει για το άγχος που έχουν οι γυναίκες για το σώμα τους πριν βγουν στην παραλία.
Ναταλία Κουτρούλη, MSc, Ψυχολόγος υγείας, με εκπαίδευση στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική, Διδάσκουσα στην Ακαδημία Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Τι είναι η θλίψη: Η θλίψη αποτελεί ένα...
Πότε είναι αναμενόμενο και πότε παθολογικό το ψέμα του παιδιού μας; Μας εξηγεί η ψυχολόγος υγείας και διευθύντρια στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, δρ. Ναταλία Κουτρούλη.
Η ψυχολόγος υγείας, δρ. Ναταλία Κουτρούλη, μάς εξηγεί τον τρόπο που βιώνουμε το πένθος.
Προσπαθήστε να μειώσετε τις προσδοκίες σας ώστε να ταιριάζουν στον κόσμο έτσι όπως πραγματικά είναι κι όχι όπως τον φαντάζεστε μας προτρέπει η ψυχολόγος κ. Ανδρονίκη Νικολάου.
Μπορούμε να διαχειριστούμε έναν χωρισμό με επιτυχία; H δρ. Ναταλία Κουτρούλη, Ψυχολόγος- Διευθύντρια του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, μάς μαθαίνει τους τρόπους.
Για την αξία των ομάδων αυτοβοήθειας μας μιλά η ψυχολόγος Αγγελική Μενεδιάτου Πρόεδρος και Επιστημονική Υπεύθυνη της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης “ΜΑΖΙ”
5 βασικά βήματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις φοβίες μας, μας αποκαλύπτει η Ναταλία Κουτρούλη, MSc, Ψυχολόγο υγείας, Διευθύντρια στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.
Ανατρέχοντας σε ένα λεξικό για να βρεις πως ορίζεται το χάδι βλέπεις τον εξής ορισμό, «χάδι, η απαλή κίνηση του χεριού πάνω στο σώμα του άλλου, σε ένδειξη αγάπης ή τρυφερότητας», και συμφωνείς. Από τη...