Ξεκίνησε ασχημόπαπο για να εξελιχθεί σε κύκνο και από μικρούς ρόλους σε σαπουνόπερες κατέκτησε την τηλεοπτική μας οθόνη υποδυόμενη την κακομαθημένη Gabrielle Solis, μία «νοικοκυρά σε απόγνωση». Πέρα, όμως, από αναγνωρίσιμη πια ηθοποιός και εκπρόσωπος της L’Oréal Paris, η Eva Longoria είναι μία εκ των ιδρυτών της οργάνωσης «Eva’s heroes», ενός συλλόγου αφιερωμένου στα άτομα με νοητική υστέρηση.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
Γλουτοί στο ύψος τους
«Έχω προσωπικό γυμναστή, που έρχεται στο σπίτι μου 4 φορές την εβδομάδα. Κάνω καθίσματα, προβολές… τα πάντα για τους γλουτούς. Το μεγάλο μου άγχος είναι να προλάβω την επίδραση της βαρύτητας πάνω τους.»

Superfoods
«Είμαι εθισμένη στις υπερτροφές. Για παράδειγμα, λατρεύω το kale (είδος πράσινου φυλλώδους λαχανικού). Το βάζω σε σαλάτες, το σοτάρω, το τηγανίζω.»

Υγεία είναι…
«Πολλοί πιστεύουν ότι η υγεία σχετίζεται μόνο με τη φυσική μας κατάσταση, αλλά για μένα είναι πολύ περισσότερα. Μετά το διαζύγιό μου ήμουν τόσο λεπτή, που όλοι μου έκαναν κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη φαίνομαι. Ωστόσο, αυτή ήταν πιθανώς ή πιο κακή -από άποψη υγείας- περίοδος της ζωής μου.»
Οι ήρωές της
«Μεγάλωσα με μία αδερφή με νοητική υστέρηση και αυτή ήταν ο λόγος που η μητέρα μου έγινε δάσκαλα ειδικής αγωγής. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με όλες τις πτυχές της ζωής της και τώρα, μέσω της οργάνωσης, μπορώ να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους.»

Το ασχημόπαπο
«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν το ασχημόπαπο στην οικογένειά μου και η μόνη από τις τέσσερις αδερφές που είχε μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και σκούρο δέρμα.»

Σχέσεις
«Σίγουρα δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας “Bridget Jones”, που πιστεύει ότι δεν υπάρχουν καλοί άνδρες έξω στον κόσμο. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους! Υπάρχουν πολλοί, σε κάθε γωνιά του δρόμου.»