Στην προσωπική της ζωή τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή Chris Martin ύστερα από 10 χρόνια έφτασε στο τέλος του. Η αμερικανίδα ηθοποιός, παρότι ασχολείται με πολλά και ανόμοια πράγματα, μεταξύ αυτών και με τη συγγραφή βιβλίων μαγειρικής, έχει ως προτεραιότητά της τη φροντίδα των δύο της παιδιών, ενώ παραδόξως βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της. Απόδειξη η καλλίγραμμη σιλουέτα που έχει παρά τα 41 της χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Σε φόρμα
«Έχω ωραίο σώμα και αυτό δεν είναι θέμα τύχης, ούτε οφείλεται στα καλά γονίδια. Είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης. Κάνω μιάμιση ώρα γυμναστική, 5-6 φορές την εβδομάδα.»

Δίαιτες
«Όταν θέλω να χάσω κιλά, περιορίζω τα ζυμαρικά, το ψωμί και τις πατάτες. Ακόμη, πίνω πολλούς πράσινους χυμούς και τρώω πολλές σαλάτες.»

Διατροφικές ατασθαλίες
«Τα Σαββατοκύριακα επιτρέπω στον εαυτό μου να ξεφύγει από το αυστηρό πρόγραμμα. Καπνίζω ένα τσιγάρο, πίνω ένα ποτηράκι κρασί ή τρώω λίγα πατατάκια μπάρμπεκιου, που είναι η αδυναμία μου.»

Αγαπημένα σνακ
«Λατρεύω τα ωμά αμύγδαλα και τις σταφίδες. Επίσης, φτιάχνω συχνά χυμό από λάχανο, λεμόνι και νερό.»

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Το διαζύγιο
«Προσπαθήσαμε σκληρά για περισσότερο από έναν χρόνο και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι παρόλο που αγαπάει ο ένας τον άλλον τόσο πολύ, είναι καλύτερα να χωρίσουμε.»

Τα παιδιά της
«Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Χαίρομαι που τα βλέπω να μεγαλώνουν. Νιώθω ενοχές που δεν είμαι πάντα μαζί τους, όμως ξέρουν ότι πάντα θα είναι η προτεραιότητά μου.»

Η ιδανική ημέρα
«Μου αρέσει να μένω με την οικογένειά μου, να τους μαγειρεύω, να έρχονται οι φίλοι μας και να γελάμε. Αυτά τα απλά πράγματα με κάνουν ευτυχισμένη.»

Κατάθλιψη
«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη έπαθα κατάθλιψη και πέρασε ένας χρόνος για να συνέλθω. Aποφάσισα να μην κάνω τρίτο παιδί, αν και θα το ήθελα.»