Έγινε γνωστή ως η πράκτορας της CIA Sydney Bristow, μέσα από την κατασκοπευτική σειρά «Alias», ερμηνεία που της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Δραματική Σειρά το 2002 και τρεις ακόμη διαδοχικές υποψηφιότητες για το ίδιο βραβείο. Παρότι σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο, η 43χρονη αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός Jennifer Anne Garner δεν ονειρευόταν να γίνει μια πρίμα μπαλαρίνα. Αφού αποφοίτησε από το λύκειο, στράφηκε στην υποκριτική και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της αρκετούς ρόλους. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις της στις ταινίες «Pearl Harbor» (2001), «Catch Me If You Can» (2002), «Daredevil» (2003), «Juno» (2007) και «Valentine’s Day» (2010).

ΕΧΕΙ ΠΕΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Φαγητό
«Τρώω οτιδήποτε λαχταρήσω, ακόμη και γλυκά, αλλά προσπαθώ να μη βλέπω το φαγητό ως ένα είδος ανταμοιβής για τον εαυτό μου. Γενικά, δεν μετράω πόσες θερμίδες καταναλώνω καθημερινά».

Μόδα
«Δεν τα πάω καλά με τη μόδα, αλλά νομίζω ότι ξέρω ποια φορέματα μου ταιριάζουν. Προτιμώ τα απλά και κλασικά ρούχα».

Κοσμήματα
«Έχω αδυναμία στα σκουλαρίκια, αλλά δεν ανήκω στις γυναίκες που αισθάνονται ότι πρέπει πάντα να φορούν κοσμήματα».

Γυμναστική
«Προσπαθώ να κάνω γυμναστική τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Μου αρέσει το kickboxing και το περπάτημα».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Ηλικία
«Με πιάνει πανικός όταν σκέφτομαι ότι μεγαλώνω. Ευτυχώς, η επιστήμη προοδεύει συνεχώς και αυτό καταλαγιάζει κάπως την ανησυχία μου».

Χαρακτήρας
«Είμαι υπομονετική και απεχθάνομαι τους καβγάδες. Επίσης, μου αρέσει να φροντίζω τους άλλους και να προσφέρω εθελοντικά σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Μουσική
«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μουσική. Όταν είμαι σπίτι, ακούω τα αγαπημένα μου τραγούδια».

Ομορφιά
«Το αν μια γυναίκα δείχνει όμορφη εξαρτάται από το αν ζει καλά».

Γάμος
«Ο χρυσός κανόνας για μια επιτυχημένη συμβίωση είναι να συζητάς όσο γίνεται περισσότερο με τον σύντροφό σου και να αποφεύγεις τις δημόσιες δηλώσεις».