Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, για ακόμη μια φορά φέτος με την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως αδίστακτου εχθρού του Leonardo DiCaprio στην ταινία «The Revenant» (2015). Ο 39χρονος Tom Hardy (Edward Thomas Hardy το πλήρες όνομά του) από την Βρετανία έχει ενσαρκώσει πολλούς και ενδιαφέροντες ρόλους στην καριέρα του. Ξεχωρίζουν οι ερμηνείες του στις ταινίες «RocknRolla» (2008), «Bronson» (2008), «Inception» (2010), «Warrior» (2011), «Tinker Tailor Soldier Spy» (2011), «Locke» (2013), «Legend» (2015) και «Child 44» (2015). Από το 2014 είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Charlotte Riley, με την οποία πρόσφατα απέκτησε ένα παιδί. Έχει επίσης έναν γιο 8 ετών από προηγούμενο δεσμό του.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Δίαιτες
«Όταν θέλω να αδυνατίσω, τρώω βραστά αυγά για πρωινό, ενώ στα κύρια γεύματα προτιμώ το κοτόπουλο, το ψάρι και το χούμους. Επίσης, αντικαθιστώ τον καφέ και το τσάι με βραστό νερό στο οποίο ρίχνω λεμόνι».

Γυμναστική
«Δεν είμαι λάτρης της γυμναστικής. Το μόνο που μου αρέσει είναι η Capoeira, αν και δεν τα πολυκαταφέρνω. Σπάνια πηγαίνω για γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο».

Αδυναμίες
«Προσέχω πάντα τι φοράνε οι γυναίκες και ομολογώ ότι βρίσκω σέξι τις κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες».

Τατουάζ
«Τα τατουάζ στο σώμα μου τα έκανα όχι μόνο επειδή μου αρέσουν, αλλά κυρίως για να μου υπενθυμίζουν ότι προέρχομαι από μια μεσοαστική οικογένεια».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

e-γνωριμίες
«Τα social media και το online dating δεν βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν υγιείς σχέσεις».

Ατίθασα νιάτα
«Στο παρελθόν ήμουν άτακτος και είμαι πολύ τυχερός που δεν πέθανα ή δεν βρέθηκα στη φυλακή».

Χρήματα
«Αν είχα πολλά χρήματα, ας πούμε 50 εκατομμύρια δολάρια, θα περνούσα περισσότερο χρόνο στο σπίτι».

Το μότο του
«Στη ζωή δεν έχει σημασία το ποιος είσαι, αλλά το αν πορεύεσαι με κάποιο σχέδιο».

Λαθροθηρία
«Είμαι φανατικός διώκτης της λαθροθηρίας και της παράνομης διακίνησης ζώων. Αγαπώ τα ζώα και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά».

Συναισθηματικός
«Είμαι πολύ ευαίσθητος και ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Δεν ντρέπομαι που το λέω, αλλά είμαι το «παιδί της μαμάς»».