Ο διαγωνισμός μας έληξε!
Οι 20 τυχεροί/ές που κέρδισαν από μια υπηρεσία βαφής από τα «Κομμωτήρια Nicolas» είναι οι εξής:

asterios nikolaidis

Nana Papadopoyloy
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΦΗ ΑΣΗΜΑΚΗ
Μαρία Χαρούλη
ΕΛΕΝΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Κλαίρη Γιαννέλη
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ
ΜΑΤΙΝΑ ΔΑΡΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ
Ευτέρπη Σωτήρχου
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΧΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΠΛΑΝΗ
ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΜΠΟΥΤΣΕΡΟΥ
Γεωργία Δημητρούλη
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΥ
Γεωργία Θανασού
Τανια Χρονοπουλου
σπυριδουλα παναγιωτου
ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Οι νικητές/τριες θα ειδοποιηθούν για το δώρο τους. Συγχαρητήρια!

Ο διαγωνισμός:
Το vita.gr και τα «Κομμωτήρια Nicolas» εξασφάλισαν για 20 τυχερές δωρεάν υπηρεσίες βαφής σε οποιοδήποτε κομμωτήριο της αλυσίδας «Nicolas» στην Αθήνα και στην Αλεξανδρούπολη, συνολικής αξίας 1.060 ευρώ!

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 17/6 και λήγει στις 26/6. Στις 26/6 θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των 20 τυχερών που θα κερδίσουν από μία υπηρεσία βαφής από τα «Κομμωτήρια Nicolas». Τα ονόματα των 20 τυχερών θα ανακοινωθούν στο site και στο facebook page του vita.gr.

Τα «Κομμωτήρια Nicolas»
Από το 1989, που ο Nicolas επέστρεψε από το Παρίσι και εγκαινίασε το πρώτο «Nicolas Coiffure» στην Αθήνα, στην Αγία Παρασκευή, η αλυσίδα «Κομμωτηρίων Nicolas» παραμένει η πιο γνωστή και αγαπημένη στις Ελληνίδες.

Σήμερα, στα «Κομμωτήρια Nicolas» ανήκουν πλέον δύο αλυσίδες, τα «Expressions» και τα «Eco-Yes», που κάνουν πράξη τη φιλοσοφία του ιδρυτή τους: άριστη ποιότητα, τέλεια εξυπηρέτηση, καλές τιμές και σεβασμός στην οικολογία μέσω της χρήσης σωστών προϊόντων της ίδιας της εταιρείας.

Στα «Κομμωτήρια Expressions», γρήγορα και χωρίς ραντεβού, ο hair stylist δημιουργεί τη νέα σας εμφάνιση, για να είστε πάντα στη μόδα, με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και με κουρέματα με γραμμή και στυλ που δεν χρειάζονται πολύπλοκο χτένισμα και καθημερινή φροντίδα.

Τα «Expressions» έχουν τη δική τους σειρά φυσικών και οικολογικών βαφών και προϊόντων περιποίησης, τα οποία ενώ δίνουν λαμπερό χρώμα, ταυτόχρονα φροντίζουν τα μαλλιά και δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο μεταμορφώνεται σε εμπειρία με γεύση ανανέωσης και αέρα δημιουργίας. Ποιότητα υπηρεσίας και χώρος πολυτελείας σε προσιτές τιμές.

Τα κομμωτήρια «Eco–Yes», ανανεωμένα και σύγχρονα, ακολουθούν τις τάσεις της εποχής: Ομορφιά και φροντίδα, καταπληκτικό service και υπηρεσίες ομορφιάς σε ειδικές τιμές.

Κάποιο από τα 13 «Κομμωτήρια Nicolas» βρίσκεται σίγουρα κοντά σας! Για να το ανακαλύψετε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των κομμωτηρίων: www.nicolashair.gr .