Υλικά
  • (Για 4 άτομα)
  • 4 φιλέτα χοιρινά
  • 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια
  • 2 κρεμμυδάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 ματσάκι θυμάρι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 50 ml μπαλσάμικο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Γενικά
255 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Ψήνετε τα φιλέτα σε προθερμασμένο φούρνο για 10΄. Παράλληλα, πλένετε τα μανιτάρια, τα κόβετε και τα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτετε στο τηγάνι τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο ψιλοκομμένα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Σβήνετε τη σάλτσα με το μπαλσάμικο και συμπληρώνετε 200 ml νερό. Αφήνετε τα υλικά να σιγοβράσουν για 3-5΄ και σερβίρετε τα μανιτάρια με τη σάλτσα μαζί με τα φιλετάκια.

Σύσταση
  • Βιταμίνες: Του συμπλέγματος Β, Ε
  • Πρωτεΐνες
  • Κάλιο
  • Φυλλικό οξύ
  • Υδατάνθρακες
  • Σίδηρο
  • Νιασίνη
  • Ινουλίνη
  • Αλισίνη