Υλικά 6 αγγουράκια μικρά250 γρ. ξίδι2 σκελίδες σκόρδο1/2 ματσάκι άνηθοΑλάτι χοντρόΕκτέλεση1. Πλένετε καλά τα αγγουράκια, τα σκεπάζετε με χοντρό αλάτι και τα αφήνετε για ένα 24ωρο. 2. Την επομένη τα ξεπλένετε καλά και τα βάζετε σε ένα γυάλινο βάζο με το ξίδι, το σκόρδο, τον άνηθο ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι και νερό τόσο όσο χρειάζεται για να τα σκεπάζει. 3. Κρατάτε το βάζο σφραγισμένο για 1 με 2 μήνες μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους.