Υλικά (για 4 άτομα)

  • 4 Rib Eye (σπαλομπριζόλα)
  • 350 ml μαύρη μπίρα
  • 1/4 Worchester σος
  • 1 κουταλιά ταμπάσκο
  • 3 κουταλιά espresso
  • 1 κουταλιά τσίλι
  • 1 κουταλιά κύμινο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕκτέλεσηΑπό την προηγούμενη νύχτα (για 12 ώρες περίπου) μαρινάρετε τις μπριζόλες μέσα στη μπίρα, τη σος Worchester και το ταμπάσκο και τις βάζετε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα βάζετε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα άλλο μπολ. Αφαιρείτε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα, τις ρίχνετε στο παραπάνω μίγμα και τις αφήνετε για άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο. Ψήνετε το κρέας στο γκριλ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να τις σερβίρετε πατάτες ψητές ή πουρέ.