Yλικά για 4 άτομα1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα (φιλετίνια ή κύβους)3 χρωματιστές πιπεριές (σε κύβους)1 κρεμμύδι ξηρό (τριμμένο)3 πράσα (σε φέτες)2 σκελίδες σκόρδο4 κουταλιές σόγια4 εκατοστά τζίντζερ (τριμμένο)1 δάφνη3 κόκκους μπαχάρι1 ξύλο κανέλαΞύσμα 1 πορτοκαλιού και το χυμό τουΕκτέλεσηΣοτάρετε το κρέας σε ελαιόλαδο, ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για λίγο ακόμα. Σβήνετε το κρέας με τη σόγια σος και προσθέτετε νερό, τα μπαχαρικά, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το τζίντζερ. Βράζετε το φαγητό για περίπου μία ώρα. Όταν το κρέας μαλακώσει, ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν και αυτά, προσέχοντας να μην παραβράσουν. Μπορείτε να σερβίρετε το φαγητό σας μαζί με πατάτες ή ρύζι.