Η προπόνηση σημαίνει τα πάντα για σένα; Σου χαρίζει δύναμη, εκτόνωση και ευεξία; Σε οδηγεί στα όριά σου; Εάν η απάντηση είναι «ναι» και αν η επιθυμία σου είναι να ξεπεράσεις τα όριά σου τότε χρειάζεσαι τον απόλυτο σύμμαχο. Αυτόν που θα σε υποστηρίξει με τα καλύτερα υλικά και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και θα σου επιτρέψει να κάνεις νέα ρεκόρ!

Ο ιδανικός σύμμαχός σου στην προπόνηση είναι η Workout Collection της Reebok.

Δοκίμασε το Workout TR: το ελαφρύ παπούτσι της Reebok Workout TR δεν θα σε απογοητεύσει, χάρη στα χαρακτηριστικά πρόσφυσης, αντιολίσθησης και σταθερότητας που διαθέτει, αλλά και χάρη στην άνετη εφαρμογή που προσφέρει.



To Reebok Workout TR έχει ελαφρύ πλέγμα υψηλών επιδόσεων που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει για υψηλές επιδόσει. Επίσης έχει σχεδιαστεί με βάση την τεχνολογία Nanoweb για ενισχυμένη αντοχή και υποστήριξη. Η ενδιάμεση σόλα του είναι ενισχυμένη ώστε να κρατάει το πόδι σταθερό πάνω στην εξωτερική σόλα κατά τις μεσαίες και πλάγιες κινήσεις.Ακόμη διαθέτει σύστημα Ropepro – ελαστικό από άνθρακα για προστασία της επένδυσης αφρού στο μέσο του παπουτσιού .




Ρούχα για υψηλές επιδόσεις
Καλή στήριξη, λιγότερη υγρασία, άνεση και εφαρμογή… Τα κατάλληλα ρούχα είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική προπόνηση. Η Workout Collection της Reebok σου παρέχει όλα όσα ζητάς χάρη στην τεχνολογία Speedwick για άμεση απορρόφηση της υγρασίας, τα υφάσματα Nylux με δυνατότητα stretch προς 4 κατευθύνσεις για άνεση και τέλεια εφαρμογή και την τεχνολογία Activehill για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος σε βέλτιστο επίπεδο.


Διεκδίκησε μοναδικές προσφορές!
Μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου τώρα οποιοδήποτε κατάστημα INTERSPORT και με λίγη τύχη μπορεί να κερδίσεις ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσεις από κοντά τα Crossfit Games 2016 και φυσικά να απολαύσεις μοναδικές προσφορές. Ζήτησε στο ταμείο τις τυχερές κάρτες, παίξε ‘Βρες τα Ζευγάρια’ ξύνοντας 2 από τα 8 τυχερά κουτάκια και μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το μοναδικό ταξίδι στις ΗΠΑ ή μία αποκλειστικά καλύτερη τιμή για το νέο Workout TR της Reebok.

Εκτός από τα καταστήματα INTERSPORT οι τυχερές κάρτες θα υπάρχουν και σε συνεργαζόμενα γυμναστήρια παρακάτω. Καλή επιτυχία!

Διευθύνσεις συνεργαζόμενων γυμναστηρίων

South Factory: Ροδοπόλεως 66-Ελληνικό

North Zone: Μονής Αρκαδίου 7-Γέρακας

Crossfit Gazi: Βασιλείου Του Μεγάλου 44, Αθήνα (Γκάζι)

Crossfit Thes/niki: 26ης Οκτωβρίου 84-Θεσσαλονίκη

Crossfit Patra: Νέα Ε/Ο Πατρών-Αθηνών 39-Πάτρα

Info
Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://corporate.interstport.gr/campaign/gr-reebok-training