Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ούτε καν το δικαίωμα στο διάβασμα. Όταν η φωνή του ενός γίνεται τα μάτια του άλλου!
Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τις ομάδες πόλεων με φασαριόζικες ενέργειες και δραστικές παρεμβάσεις στο αστικό -κυρίως- περιβάλλον. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι πάντα έτσι.
Στις 25 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού και με την αφορμή αυτή σας παρουσιάζουμε την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία-Ίαση–Στήριξη.
Τι σχέση έχει το δάσος με την μπανιέρα και τα δέντρα με τις ορμόνες μας; Το forest bathing είναι μια νέα τάση που αξίζει όλοι να υιοθετήσουμε.
Το παρεξηγημένο χαρούπι ή «σοκολάτα της Κατοχής», πέρα από τη γλυκιά του γεύση, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Ας το ανακαλύψουμε!
Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τις λαϊκές αγορές με τα καροτσάκια και τη φασαρία. Ελάτε μια βόλτα στη Νέα Ερυθραία και γνωρίστε την εξέλιξή τους.
Πρώτη φορά άκουσα γι’ αυτούς στο «TedMed Athens» το 2013.Από τότε έχει περάσει καιρός, αλλά ευτυχώς η δράση τους συνεχίζεται ακάθεκτη, ακόμα και όταν το κύμα δεν είναι ιδανικό!
«Freeday». Ένα όνομα που ενώνει τις λέξεις «freedom» (ελευθερία) και «Friday» (Παρασκευή). Μια ιδέα που ξεκίνησε δειλά από μία χούφτα φίλους, που απολάμβαναν τη βραδινή βόλτα στην Αθήνα, και κατέληξε ...
Οι πολυάριθμες ευεργετικές δράσεις της γιόγκα είναι και ο λόγος που έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών, οι οποίοι μελετούν τους γιόγκι και αναζητούν τεκμηριωμένες αποδείξεις για τα οφέλη ...
Αν ανήκετε στις γυναίκες που υποφέρουν πριν από την έλευση της περιόδου, τότε οι εναλλακτικές λύσεις ανακούφισης που σας προτείνουμε θα σας φανούν χρήσιμες.