Τι είναι τα Les Mills;
Πρόκειται για ομαδικά fitness προγράμματα, που κερδίζουν καθημερινά φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ήδη, τα εξουσιοδοτημένα studio γυμναστικής παγκοσμίως ξεπερνούν τις 150.000. Τώρα, μπορείτε να γνωρίσετε και εσείς το επαναστατικό αυτό είδος γυμναστικής χάρη στη Reebok και την νέα της καμπάνια «Every Drop Counts». Στόχος της νέας ενέργειας της Reebok είναι να βοηθήσει όλους όσους θέλουν να βάλουν τη γυμναστική στη ζωή μας, να κάνουν την αρχή. Γιατί… every drop counts!

Πώς θα τα κερδίσω;
Για να κερδίσετε τα 3 δωρεάν μαθήματα Les Mills, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
1. Μπαίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Intersport και βλέπετε τα νέα παπούτσια, αλλά και ολόκληρη τη συλλογή της εταιρείας Reebok.
2. Αγοράζετε το αγαπημένο σας Reebok προϊόν από το πλησιέστερο κατάστημα Intersport Ελλάδος και παίρνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο σας εξασφαλίζει 3 fitness μαθήματα εντελώς δωρεάν!
3. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε όλα τα γυμναστήρια που συμμετέχουν στην ενέργεια και επιλέξτε αυτό που σας βολεύει. Ή κάντε την εγγραφή σας online. Κατά την επίσκεψή σας στο γυμναστήριο, δείξτε το κουπόνι και παρακολουθήστε εντελώς δωρεάν τα μαθήματα Les Mills.

Το fitness σάς αποζημιώνει
Η ενέργεια «Every Drop Counts» σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να συλλέξετε πόντους. Αποκτήστε την προσωπική σας κάρτα από τον instructor ή κάντε την εγγραφή σας online και κερδίστε πόντους σε κάθε μάθημα Les Mills. Συμπληρώστε 3 προγράμματα Les Mills και κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για τις αγορές σας από τα Intersport.

Θυμηθείτε! Every Drop Counts

Υ.Γ. Η ενέργεια αφορά την Intersport Ελλάδος.