Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Φροντίστε τα φυσικά, με τις συνταγές που σας προτείνουμε.
Περιποιηθείτε με φυσικές συνταγές τα πέλματά σας και φροντίστε τα όπως τους αξίζει, βήμα-βήμα.
Χαρίστε στο σώμα σας αίσθηση φρεσκάδας με τα δροσιστικά body water και τα αποσμητικά που θα φτιάξετε μόνοι σας με φυσικά συστατικά και αρώματα.
Αντιμετωπίστε τα δυσάρεστα επακόλουθα της ηλιακής ακτινοβολίας και χαρείτε λαμπερή επιδερμίδα και μαλλιά στις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Τα φρέσκα φρούτα φροντίζουν την επιδερμίδα σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Δοκιμάστε τις συνταγές που σας προτείνουμε και κάντε το δέρμα σας να σφύζει από υγεία και ομορφιά.
Διαγράψτε την ξηρή επιδερμίδα και τα αφυδατωμένα μαλλιά από το καλοκαιρινό σας λεξιλόγιο με τις φυσικές συνταγές ενυδάτωσης που σας προτείνουμε!
Aντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος με φυσικές συνταγές, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα και τις καμπύλες σας πλειονότητα των γυναικών εμφανίζει κυτταρίτιδα, ανεξάρτητα από το βά...
Για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που δημιουργεί η λιπαρή επιδερμίδα, ακολουθήστε τις φυσικές συνταγές για καθαρισμό και ενυδάτωση που σας προτείνουμε.
Aπαλλαγείτε από τους ερεθισμούς του δέρματος που προκαλεί ο χειμώνας με τα «όπλα» της φύσης.
Όλα περνούν από τα χέρια σας, γι’ αυτό και η ολοκληρωμένη περιποίησή τους -ιδιαίτερα το χειμώνα- είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία...