Τι είναι όμως οι “Baked Fridays”;
Στην αρχή κάθε εβδομάδας, στην αρχική σελίδα του eshop ToFournaki.gr, εμφανίζεται ένα πλαίσιο που περιέχει το λογότυπο “Baked Fridays” συνοδευόμενο από ένα counter που μετράει αντίστροφα.


Πώς παραγγέλνω;
1) Πατώντας στο πλαίσιο αυτό, οδηγούμαστε στη σελίδα προορισμού της εν λόγω ενέργειας, όπου
2) Mπορούμε να δούμε τι ψήνεται την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς και πόση ποσότητα απομένει. Κάνοντας την παραγγελία μας, δηλώνουμε που θέλουμε να παραλάβουμε το προϊόν με το που βγει από το φούρνο και απλά περιμένουμε!
3) Την Παρασκευή, με το που ψηθούν οι αγαπημένοι μας ξηροί καρποί, το κατάστημά μας τους στέλνει είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο και έτσι απολαμβάνουμε τη μοναδική εμπειρία των ζεστών ολόφρεσκων ξηρών καρπών!

Όμως, τι άλλο βρήκαμε στο Φουρνάκι και μας έκανε εντύπωση;
Αποξηραμένα φρούτα, Superfoords όπως goji, raspberry, λιναρόσπορο και ιπποφαές, πεντανόστιμα παραδοσιακά προϊόντα, βότανα και μπαχαρικά, πλούσιες ποικιλίες καφέ και τσαγιού αλλά και επιλεγμένα κρασιά (μεταξύ των οποίων και τα κρασιά από το κτήμα Σαμαρτζή, τα οποία ψάχναμε καιρό στο διαδίκτυο).

Το tip της ημέρας
Στο μεταξύ, ενημερώσαμε και τους φίλους μας να γραφτούν στο newsletter και να κερδίσουν 3 € κουπόνι για την επόμενη αγορά τους, οπότε η απόλαυση έγινε συνήθεια και για την παρέα!

Ακολουθήστε Το Φουρνάκι και στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ και μείνετε ενημερωμένοι για τις νέες αφίξεις και τις εκδηλώσεις που οργανώνουν.