Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι ότι πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρονικό φαρμακείο, το οποίο στο eshop του παρουσιάζει τακτικά ειδικές ενέργειες με δώρα, προσφορές αλλά και παροχές κοινωνικής ευθύνης…


2Give A Smile


Το ξέρατε, πως αγοράζοντας τα αγαπημένα σας καλλυντικά, μπορείτε ταυτόχρονα να στηρίζετε το Χαμόγελο του Παιδιού;

Το pharmacy2go.gr έχει ξεκινήσει ήδη την σχετική συνεργασία, προσφέροντας ένα ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού σε κάθε σας αγορά. Μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε στην συγκέντρωση του ποσού, κάνοντας κλικ εδώ.

Friend & Win


Με την ενέργεια «Friend & Win» κερδίζουμε όλοι. Συστήνοντας όσους φίλους θέλουμε, κερδίζουμε 3€ για τις επόμενες αγορές μας από το pharmacy2go.gr…και εμείς και οι φίλοι μας! Και το καλύτερο; Ισχύει για όσες συστάσεις θέλουμε να κάνουμε! Μάθετε τα πάντα κάνοντας κλικ εδώ.

2Gether We Go!


Στην αρχική σελίδα του pharmacy2go.gr,μπορείτε να δείτε την ειδική κατηγορία 2Gether We Go, με τις special κατηγορίες:


Τι είναι όμως αυτές οι κατηγορίες;
Το pharmacy2go.gr, έχει φροντίσει να δημιουργήσει ειδικά ομαδικά πακέτα προσφορών, με προνομιακές τιμές σε συνδυαστικές αγορές.

Για παράδειγμα, αν είσαι μαμά και θέλεις να αγοράσεις προϊόντα για το παιδί σου, τώρα έχεις ειδική προσφορά για να πάρεις καλλυντικά και για εσένα.

Ομοίως αν αγοράζεις συχνά προϊόντα για όλη την οικογένεια, θέλεις να κάνεις δώρα στον φίλο σου ή την κολλητή σου, με αυτή την ενέργεια έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου ακόμα πιο οικονομικά!

2Go or not 2Go?
Ιδού η απορία…

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο Facebook του pharmacy2go.gr, εμφανίζονται αναρτήσεις με την μασκότ του φαρμακείου, ο οποίος χαρίζει ειδικές προσφορές, κάνοντας όλους μας να αναφωνούμε με ενθουσιασμό: «Εννοείτε 2 Go!».

Η ίδια μασκότ, εμφανίζεται πολύ συχνά και στην αρχική σελίδα του eshop, ζητώντας μας να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας προϊόν και να το βοηθήσουμε να αναδειχθεί νικητής σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό: 3 αγαπημένα προϊόντα συναγωνίζονται με μοναδικούς κριτές εμάς! Το νικητήριο προϊόν, παίρνει επιπλέον έκπτωση (ακόμη και αν βρίσκεται ήδη σε προσφορά) και με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, μας έρχεται το κουπόνι έκπτωσης στο email μας!

Εμείς σας προτείνουμε, να γραφτείτε στο newsletter του pharmacy2go.gr, ώστε και να μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδικές ενέργειες, αλλά και τις πιο πρόσφατες αφίξεις και προσφορές του φαρμακείου.