Ραντεβού στον Πειραιά δίνει και φέτος ο ΒΗΜΑ 99.5, για βιβλία, μουσική και αγώνες ταχύτητας.

Από την Πέμπτη 10 μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, και από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, διοργανώνεται το 9ο Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου.

250.000 βιβλία των εκδόσεων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη διατίθενται προς ένα ευρώ το καθένα και όλα έσοδα θα διατεθούν για τους άπορους του δήμου Πειραιά, και θα ανακουφίσουν περισσότερες από 1.500 οικογένειες της περιοχής, που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Για μια ακόμη χρονιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο παιδότοπο, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου θα απολαύσουν το θέατρο σκιών των Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου και την παράσταση «Ο Μπαλ στον αέρα», του θεάτρου Πόρτα.

Το βράδυ, η μουσική ξεκινά με την ορχήστρα Smyrna και θα κορυφώνεται με τον Γιώργο Κατσαρό και του Λένα Αλκαίου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ζωή Παπαδοπούλου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου και Ευτυχία Μητρίτσα.

Για μικρούς και μεγάλους θα παίξουν την Κυριακή η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με τους Δάκη και Σόφη Ζανίνου, Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και Ευδοκία Μωυσίδου. Το βράδυ, στη σκηνή θα ανέβει το συγκρότημα Rebeletiko.

Αυτή τη χρονιά, όμως, το Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ 99.5 έχει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη:

Ένα κατακόκκινο μονοθέσιο της Formula1!

Οι επισκέπτες θα μπορούν να το οδηγούν σε προσομοιωτή αγωνιστικής πίστας και σε συνθήκες Grand Prix!