Φθινόπωρο και χειμώνας χωρίς Βιταμίνη C δεν γίνεται. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της άμυνας και τη θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα. Η Lanes φέτος «ενισχύει» τη γνωστή σε όλους μας αναβράζουσα βιταμίνη C 1000mg, και τη μετατρέπει σε ένα εξωτικό κοκτέιλ φρούτων, που θα λατρέψουν όλοι, μιας και κυκλοφορεί σε 3 γεύσεις. Έχουμε και λέμε: Μαρακούγια, Cranberry, Ανανάς-Μάνγκο; Τρεις ξεχωριστές πρωτότυπες γεύσεις, κατάλληλες όχι μόνο για όσους θέλουν να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν κάποιο κρυολόγημα, αλλά και για όσους είναι επιρρεπείς σε συχνά κρυολογήματα κατά τη χειμερινή περίοδο, καθώς αναπληρώνουν ιδανικά τις ελλείψεις του οργανισμού. Επίσης και τα 3 νέα προϊόντα δεν περιέχουν ζάχαρη, γλουτένη και συντηρητικά.



VI
TAMIN C 1000mg, γεύση Μαρακούγια με κουρκουμά

Τι θα λέγατε για ένα ποτήρι Βιταμίνη C ενισχυμένη με κουρκουμά με εξωτική γεύση Μαρακούγια; Ο κουρκουμάς είναι γνωστός για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές του δράσεις. Η βιταμίνη C με κουρκουμά λοιπόν, συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και βοηθά στη μείωση της κούρασης.

VITAMIN C 1000mg, γεύση Cranberry, με χυμό κράνμπερι
Η τρίτη νέα βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, καθώς είναι εμπλουτισμένη με χυμό κράνμπερι! Θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα κρυολογήματα και δρα αντιοξειδωτικά. Επιπλέον, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, του νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού για παραγωγή ενέργειας.




VITAMIN C 1000mg, γεύση Ανανάς-Μάνγκο, με χυμό πορτοκάλι

Για την ενίσχυση της τόνωσης καθώς και για την ενδυνάμωση του οργανισμού μας η Lanes μας προσφέρει Βιταμίνη C με γεύση Ανανά-Μάνγκο, εμπλουτισμένη με χυμό πορτοκάλι! Συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση του κολλαγόνου για τη λειτουργία του δέρματος, των αιμοφόρων αγγείων, των δοντιών, των ούλων, των οστών και των χόνδρων.

Η ολοκληρωμένη σειρά της Lanes για το Ανοσοποιητικό είναι εδώ για να σας «συμπληρώσει» κι αυτόν το χειμώνα! Ανακαλύψτε ή καλύτερα…γευτείτε όλες τις νέες προτάσεις Lanes στα φαρμακεία!