Ταξίδια γεύσης σε όλη την Ελλάδα, έρευνες και ρεπορτάζ για την ασφάλεια των τροφίμων, τα νέα προϊόντα, τις μαγειρικές και διατροφικές τάσεις και βεβαίως συνταγές γρήγορες, εύκολες αλλά και μοναδικές, περιλαμβάνει η ύλη του νέου περιοδικού γεύσης και διατροφής που κυκλοφορεί από τις 19 Νοεμβρίου και κάθε μήνα με το «Βήμα της Κυριακής».

Το περιοδικό θα καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού και παράλληλα, θα προτείνει νέες γευστικές εμπειρίες με μια μεγάλη γκάμα συνταγών για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι.

Βραβευμένοι σεφ θα αποκαλύπτουν τα μυστικά επιτυχίας εμβληματικών εδεσμάτων, ενώ μία ομάδα από 30 εξειδικευμένους επαγγελματίες, δημοσιογράφους, σεφ, οινολόγους, διατροφολόγους και ζαχαροπλάστες, θα συνδιαμορφώνει την πιο μοντέρνα εκδοχή περιοδικού μαγειρικής.

«Οι ρίζες μας είναι στην παράδοση της εξαιρετικής επαρχιακής ελληνικής κουζίνας, αλλά τα κλαδιά μας θα απλώνονται στο αύριο της μαγειρικής», σημειώνει ο Σωκράτης Τσιχλιάς, πρώην διευθυντής των περιοδικών της «Καθημερινής» και δημιουργός του «Γαστρονόμου»-, ο οποίος είναι επικεφαλής της προσπάθειας μαζί με παλαιούς και νέους συνεργάτες.

Κάθε μήνα θα υπάρχουν οι ενότητες:

Συνταγή βήμα-βήμα

Κάθε μέρα στην κουζίνα

Vegan

Street food

Τοπική κουζίνα

Γλυκά – Σοκολάτα

Κρασιά

Παιδικά

Της παρέας και της γιορτής

Στο πρώτο τεύχος, ερευνήσαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

30 ειδικοί, 70 συνταγές, 148 σελίδες

  • Τα μυστικά της μπολονέζ από τον Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι
  • Πρωτότυπες vegan συνταγές που θα αγαπήσουμε όλοι: Μουσακάς με κιμά από φακές, γιουβέτσι με πορτομπέλο, σουτζουκάκια από κόκκινα φασόλια
  • Τα 31 μέρη στην Ελλάδα με τα καλύτερα σουβλάκια
  • Ικαρία: Aυτοψία στην κουζίνα των αιωνόβιων
  • Το καρέ του Αρη Βεζενέ: Φτιαγμένο με άποψη και μαεστρία με εξαίσια αλλείμματα, dressing και μείγματα, από τον σεφ που άλλαξε τον τρόπο που ψήνουμε το κρέας
  • Ακόμη: 70 συνταγές για κάθε μέρα, για το γραφείο, τα παιδιά, τη γιορτή και την παρέα.

Από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε μήνα με το «ΒΗΜΑ»

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!