Στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης εκτός από την άσκηση, η διατροφή έχει τον πρώτο λόγο. Γι αυτό, φροντίζουμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας μερικές, απλές διατροφικές συνήθειες, χωρίς φυσικά να παραλείπουμε τα βασικά γεύματα της ημέρας, αλλά και τα ενδιάμεσα σνακ. Και τι καλύτερο από τις νόστιμες προτάσεις της Fytro.

Στο ξεκίνημα της ημέρας, δεν παραλείπουμε να εφοδιάσουμε τον οργανισμό μας με την απαραίτητη ενέργεια. Το πρωινό εξάλλου είναι το πιο βασικό γεύμα και οι υγιεινές και θρεπτικές επιλογές, αν συνδυάζονται σωστά, είναι σίγουρα μια πολύ καλή αρχή. Η ισορροπημένη διατροφή ξεκινά, λοιπόν, από το πρωινό. Δοκιμάστε Muesli με αποξηραμένα φρούτα, Crunchy Muesli ή Νιφάδες Βρώμης, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με γιαούρτι, φρούτα ή ακόμη και με Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν πρέπει να παραμελείτε την ενυδάτωσή σας και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να πίνετε μόνο νερό, αλλά και άλλα ροφήματα, όπως χυμούς, smoothies με Ρόφημα Αμυγδάλου ή Ρόφημα Σόγιας Fytro, κρύο τσάι και καφέ (αν τα προτιμάτε γλυκά προτιμήστε να προσθέσετε Καστανή ή Μαύρη Ζάχαρη Fytro).

Την ώρα του μεσημεριανού επιλέξτε ανάλαφρες και δροσερές σαλάτες με Πλιγούρι ή Κινόα Fytro. Προτιμήστε προϊόντα σόγιας γιατί αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών και αποτελούν εξαιρετικό υποκατάστατο των ζωικών προϊόντων. Δοκιμάστε Σόγια Κιμά ή Κεμπάπ Fytro και συνδυάστε το με Ζυμαρικά με αλεύρι σόγιας Fytro.

Επίσης αντικαταστήσετε το απλό αλάτι με Υποκατάστατο Άλατος Fytro! Περιέχει τρεις φορές λιγότερο νάτριο και είναι κατάλληλο για όσους κάνουν δίαιτα ή προσέχουν τη διατροφή τους.

Για ένα υγιεινό σνακ δοκιμάστε τα Ρυζογκοφρετάκια με Γιαούρτι και γεύση Πορτοκάλι ή με επικάλυψη Σοκολάτα Γάλακτος ή προτιμήστε τις σκέτες Ρυζογκοφρέτες Fytro, τις οποίες θα συνδυάσετε με μια φέτα light τυρί και γαλοπούλα ή με ένα τυρί κρέμα, cottage cheese ή κατίκι.

Οι ιδέες είναι πάρα πολλές! Μπείτε στο www.fytro.com.gr για να γνωρίσετε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Fytro, να βρείτε υπέροχες συνταγές και χρήσιμες συμβουλές για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.