Υλικά

  • Υλικά (Για 6 άτομα)
  • 350 γρ. χαλούμι
  • 2 κολοκυθάκια
  • 4 χρωματιστές πιπεριές
  • 24 ντοματίνια
  • Φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ξυλάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση
Κόβετε το χαλούμι σε χοντρά κυβάκια και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες. Αφαιρείτε τα σπόρια από τις πιπεριές και τις κόβετε σε μικρά τετράγωνα. Περνάτε εναλλάξ στα σουβλάκια λαχανικά, χαλούμι και φύλλα δυόσμου. Τα λαδώνετε με ένα πινέλο. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Στρώνετε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 230° C, για 45 περίπου λεπτά.