Το Santa Run αποτελεί μία επιτυχημένη διοργάνωση που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως. Οι συμμετέχοντες δρομείς, ντυμένοι με στολές Άη Βασίλη, διανύουν μία συμβολική απόσταση χωρίς χρονομέτρηση, για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην Αθήνα, σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι το City Link (στοά Σπηρομήλιου, Βουκουρεστίου & Αμερικής) με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ, ενώ οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μία απόσταση 2,5 χιλιομέτρων, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 10 ευρώ, και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την αποκατάσταση των Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων. H διοργάνωση του 1ου Athens Santa Run θα πραγματοποιηθεί από την επιτυχημένη ομάδα του Spetses Mini Marathon και τα Holmes Place.

Η συμμετοχή της ING Ελλάδος σε αυτή την πρωτότυπη ιδέα εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ζήσε Υπεύθυνα», μέσω του οποίου η ING αναλαμβάνει ενέργειες για τη φροντίδα παιδιού και οικογένειας. Επιπρόσθετα, η ενέργεια αυτή ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία “Live Well” που προωθεί την άθληση, τον ισορροπημένο τρόπο ζωής και την καλή υγεία.

Η Karina Pereira, Διευθύντρια Marketing της ING, σχολίασε τη στήριξη της ING: «Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς μας, στηρίζουμε το 1ο Athens Santa Run. Πιστοί στη φιλοσοφία μας με τίτλο “Live Well”, αγκαλιάζουμε προσπάθειες που θα μας κάνουν να βρεθούμε σε κίνηση, να αθληθούμε, να προσέξουμε την υγεία μας και να προσφέρουμε ταυτόχρονα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε. Αυτό ακριβώς είναι το 1ο Athens Santa Run: ένα χαρούμενο, Χριστουγεννιάτικο, δρομικό event, που μας καλεί όλους να συμμετέχουμε, να διασκεδάσουμε, να αθληθούμε και να προσφέρουμε στην πόλη μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!».