Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο χώρο της μόδας, ενώ το διάσημο μοντέλο «χτίζει» επίσης ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Μπορεί να έχει περπατήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες πασαρέλες σε όλον τον κόσμο, μπορεί να μη φοβάται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην μεγάλη οθόνη, ωστόσο η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε πως έχει ένα ανεπλήρωτο όνειρο, το οποίο θα μπορούσε – αν είχε γίνει πραγματικότητα – να άλλαζε εντελώς τα πράγματα στη ζωή της.

Το όνειρο της Κάρα

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο σε πρόσφατη συνένετυξή της, μίλησε με ειλικρίνεια σχετικά με τις μελλοντικές της φιλοδοξίες, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει οδηγός ταξί.

Παρά το γεγονός ότι έχει μία από τις πλέον αξιοζήλευτες καριέρες στο χώρο της μόδας η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτό το όνειρό της μεγαλώνοντας.

Η ίδια αποκάλυψε ότι «ήθελα πραγματικά να γίνω ταξιτζής, επειδή σκεφτόμουν ότι είχαν την καλύτερη δουλειά, ήταν σε θέση να επιλέξουν τους ανθρώπους, να μιλήσουν μαζί τους και να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν να πάνε».

«Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και δεν τους εκτιμούμε αρκετά», δήλωσε.

Έχοντας πλέον μία λαμπρή καριέρα στη μόδα και τον κινηματογράφο, η 26χρονη σήμερα Κάρα Ντελεβίν, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε ως πρωταγωνίστρια την Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

«Όταν την γνώρισα είπα: «Είσαι κυριολεκτικά σαν εμένα. Θα έπρεπε μια μέρα να παίξουμε τις αδελφές». Είναι μεγάλη ηθοποιός», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάρα Ντελεβίν.