Έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της διάσημης οικογένειάς της ‘Keeping Up with the Kardashians’ και στα 14 της ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ. Αν και μόλις 23 ετών, έχει ανακηρυχθεί δύο συναπτά έτη ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, με τα έσοδά της για τον περασμένο χρόνο να αγγίζουν τα 22.5 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Νέα, όμορφη και επιτυχημένη, η Κένταλ Τζένερ γνωρίζει καλά πώς να περιποιείται την εμφάνισή της.

Μακιγιάζ & Μαλλιά

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Μένει μακριά από τα έντονα περιγράμματα χειλιών και το έντονο contouring, υιοθετώντας την τάση του φυσικού μακιγιάζ. Έτσι, επιλέγει ένα ελαφρύ foundation για να κάνει την επιδερμίδα της ομοιόμορφη και περνάει λίγο μπρόνζερ στα σημεία που χτυπάει ο ήλιος το πρόσωπό της. Ένα έξυπνο μυστικό που έχει είναι ότι αντικαθιστά το highlighter με ενυδατική κρέμα, ώστε να χαρίσει φυσική λάμψη στο πρόσωπό της, χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές. Επίσης, αντί για ματ κραγιόν βάφει τα χείλη της με ένα nude μολύβι χειλιών και από πάνω περνάει λίγο lip balm, ώστε να δείχνουν πιο ζουμερά.

Όσον αφορά στα μαλλιά της, στην Κένταλ Τζένερ δεν αρέσει να πειραματίζεται με αυτά. Διατηρεί πάντα το φυσικό της χρώμα μαλλιών και αφήνει τα μαλλιά της ίσια. Όπως έχει πει η ίδια, για να δώσει μια ανάλαφρη κίνηση στα μαλλιά της, το μόνο που έχει να κάνει είναι να λουστεί και να κοιμηθεί με βρεγμένα μαλλιά.

Περιποίηση δέρματος

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Η Τζένερ έχει δηλώσει ότι έχει μια πολύ απλή ρουτίνα περιποίησης δέρματος και μάλιστα ότι βαριέται να ασχολείται πολύ με το δέρμα της. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τον καθαρισμό και το πλύσιμο του προσώπου της, μια διαδικασία που επαναλαμβάνει 2-3 φορές την ημέρα.

Δεδομένου ότι εκείνη και η αδερφή της, Κάιλι, είναι οι μικρότερες στην οικογένεια, οι μεγαλύτερες αδερφές τους πάντα τις βοηθούσαν να αποφύγουν τα λάθη που είχαν κάνει εκείνες στην ηλικία τους. Η Κένταλ έχει δηλώσει ότι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που της έχουν δώσει οι αδερφές της, είναι να μην ακουμπάει ποτέ το πρόσωπό της, να μην το πειράζει, να το πλένει και να φοράει κρέμα ματιών. Έτσι, από μικρή ηλικία είχε μάθει να προσέχει το δέρμα της.

Η ίδια έχει καταλήξει ότι η πιο βασική προϋπόθεση για λαμπερό δέρμα είναι η κατανάλωση πολύ νερού.

Διατροφή & γυμναστική

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Η Κένταλ Τζένερ έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, με άψογες αναλογίες.

Έχει δηλώσει ότι σιχαίνεται την αερόβια γυμναστική και ότι προτιμάει τις προπονήσεις με βάρη. Οι αγαπημένες της ασκήσεις είναι αυτές που στοχεύουν στους κοιλιακούς και τους γλουτούς και συγκεκριμένα η άσκηση της σανίδας και τα σκουώτς.

Όταν προσπαθεί να τρώει υγιεινά επιλέγει πολύ ψητό κοτόπουλο με ρύζι, αλλά όπως έχει αποκαλύψει, αγαπάει καθετί ανθυγιεινό: τις πίτσες, το τηγανητό κοτόπουλο, τα μπέργκερ.