Ανήκεις σε εκείνους που αποκοιμούνται στον καναπέ παρακολουθώντας αφηρημένα κάποια σειρά ή αντιθέτως σε αυτούς που στριφογυρίζουν στο κρεβάτι τους ώρες ολόκληρες πριν τους πάρει, επιτέλους, ο ύπνος; Όποια και αν είναι η απάντηση, η κατακλείδα παραμένει η ίδια: η ποσότητα και η ποιότητα της νυχτερινής σου ξεκούρασης δεν είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να αντέξεις τους ρυθμούς της ημέρας. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν βήματα που μπορείς να κάνεις, αλλά και προϊόντα που μπορείς να εμπιστευτείς, ώστε το ξυπνητήρι να μην είναι πια ο εφιάλτης σου.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι ενήλικες χρειαζόμαστε κατά μέσο όρο 7 με 9 ώρες αδιάκοπου ύπνου κάθε βράδυ, όχι μόνο για να ξεκουραστούμε σωματικά, αλλά και προκειμένου ο εγκέφαλός μας να μπορέσει να αποθηκεύσει και να οργανώσει όλα εκείνα τα Terrabytes πληροφορίας που επεξεργάζεται στη διάρκεια της ημέρας. Αν ο στόχος σου ακούγεται άπιαστος, ίσως το σώμα σου χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια για να μπορέσει να χαλαρώσει αρκετά, ώστε να απολαύσεις επαρκή και ποιοτικό ύπνο.

.

Η συνταγή της χαλάρωσης

Η λύση είναι ευκολότερη από ό,τι φαντάζεσαι – και προέρχεται από τον πλούτο της Φύσης και τη σοφία των ειδικών. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται για ανάγκες όπως η δική σου μια κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής, με το χαρακτηριστικό όνομα «νοοτροπικά». Πρόκειται για ουσίες που αποδεδειγμένα διεγείρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου σου, βοηθώντας τον να αποδίδει καλύτερα.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ξεκούρασή σου; Η απάντηση κρύβεται στο γυάλινο βαζάκι του φυσικού νοοτροπικού συμπληρώματος διατροφής Neubria Drift Sleep. Όπως και ολόκληρη η σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων της Neubria, αποτελεί την ολιστική φυσική εναλλακτική, καθώς αντλεί τη δύναμή του αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σε βοηθά να… αγαπήσεις το ξυπνητήρι.

Το Neubria Drift εξασφαλίζει τη χαλάρωσή σου μέσα από ένα μείγμα βοτάνων, καθένα εκ των οποίων έχει φανεί ότι βοηθά στη χαλάρωση, την ηρεμία και την καλύτερη ροή του ύπνου, σε συνδυασμό με μαγνήσιο, βιταμίνη D, φολικό οξύ και τρυπτοφάνη. Στα προσεκτικά επιλεγμένα βότανα του μείγματος Bliss περιλαμβάνονται φυσικά «ηρεμιστικά» όπως το μελισσόχορτο, το σαφράν, ο λυκίσκος και το χαμομήλι, προσφέροντάς σου ένα σύνολο από καταπραϋντικές δράσεις και βοηθώντας σε να απαλλαγείς από την αϋπνία, χωρίς να επηρεάζουν την απόδοση της επόμενης μέρας.

Επιπλέον, έχει σημασία να γνωρίζεις πως το συγκεκριμένο νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής δεν περιέχει μελατονίνη ή βαλεριάνα, αφού σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί, η μελατονίνη έχει χρόνο ημερήσιας ζωής 30 με 45 λεπτά, σε βραχυπρόθεσμη χρήση δεν είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των περισσότερων διαταραχών που σχετίζονται με τον ύπνο, ενώ η υπνηλία είναι μία από τις κοινές παρενέργειες που προκαλεί. Όσο για τη βαλεριάνα, έχει αποδειχθεί πως μπορεί να αλληλεπιδράσει με συνταγογραφούμενα φάρμακα, οπότε δεν ενδείκνυται για όλους.

Για αυτό και το Neubria Drift έχει επιλέξει μια εναλλακτική διαδρομή για τη σύνθεσή του: αντί της μελατονίνης, έχει εντάξει στα συστατικά του βότανα και μικροθρεπτικά όπως ο κρόκος, το μαγνήσιο και η βιταμίνη D που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν οφέλη στη βελτίωση της διάθεσης και τη μείωση του άγχους και του στρες. Το αποτέλεσμα; Σύμφωνα με διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, η λήψη του συμπληρώματος διατροφής Neubria για μία εβδομάδα είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση στην καθυστέρηση της ώρας του ύπνου (ισοδύναμη της μελατονίνης) κατά 14%, την αύξηση στη διάρκεια του ύπνου κατά 10%, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ύπνου κατά 8%, αλλά και τη βελτίωση της ημερήσιας εγρήγορσης κατά 16%.

Με λίγα λόγια, το Neubria Drift σου εξασφαλίζει αποδεδειγμένα τον ύπνο που… ονειρεύεσαι.

Κοιμήσου ήσυχη

Κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου καταλήγει να επηρεάζει τον ύπνο σου – και ιδίως εκείνες που σου δημιουργούν άγχος και στρες. Για αυτό και η προσέγγισή σου θα πρέπει να είναι αντίστοιχα σφαιρική: το σώμα σου θα πρέπει να λαμβάνει τα μικροθρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη και το πνεύμα σου να αισθάνεται σίγουρο για τον εαυτό του. Στους συνδυασμούς βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών μειγμάτων της Neubria θα βρεις κάτι για κάθε σου ανάγκη: από τη βελτίωση του ύπνου, της συγκέντρωσης, της μνήμης και της διάθεσής σου, μέχρι την αύξηση της ενέργειάς σου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής της Neubria εδώ.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.