Ένα σαλόνι δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την τηλεόρασή του. Χάρη στην ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας, οι τηλεοράσεις σήμερα εξυπηρετούν πολλές λειτουργίες. Απολαμβάνουμε εκτός από τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες σε υψηλή ανάλυση, video games, μουσική και πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε υψηλή ποιότητα… και όλα αυτά σε μία μόνο οθόνη.

Ποια έξυπνη τηλεόραση σας ταιριάζει;

Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε και τρεις κορυφαίες smart τηλεοράσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.gr. Έτσι, θα βρείτε το μοντέλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, σε τιμή που σας συμφέρει, στην πόρτα σας στην ώρα του, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, με την εγγύηση της έγκαιρης παράδοσης που προσφέρει η πλατφόρμα.

Αν ακόμα δεν έχετε προμηθευτεί τα περιφερειακά αξεσουάρ, τηλεχειριστήριο ή βάση, μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και μην ξεχνάτε ότι το SHOPFLIX.gr θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Black Friday, με δυνατές προσφορές σε τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Ποιο μέγεθος να επιλέξω;

Για να βρείτε τις κατάλληλες διαστάσεις για την οθόνη, σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι θα παρακολουθούν ταυτόχρονα αλλά και πόσο χώρο έχετε διαθέσιμο για να την τοποθετήσετε.

Εάν έχετε διαθέσιμα δύο μέτρα, τότε μια τηλεόραση 44″-45″ είναι ιδανική ενώ για μεγαλύτερες αποστάσεις μπορείτε να επιλέξετε μοντέλο 55″ και άνω. Αν επιλέξετε 4Κ τηλεόραση, η απόσταση που θα χρειαστείτε για ένα μοντέλο 44″-45″ είναι περίπου ένα μέτρο, καθώς η ανάλυση διπλασιάζεται σε κάθε άξονα.

Ποια είναι η καλύτερη ανάλυση;

Όσο μεγαλύτερη η ανάλυση, τόσο καλύτερη και η ευκρίνεια της εικόνας.

Ξεκινώντας από την κλασική ανάλυση 720p (1280×720 pixels), οι επιλογές σε μοντέλα μπορούν να φτάσουν σε αναλύσεις Full HD (1920×1080), αλλά και ακόμα πιο ψηλά, στην υπερσύγχρονη ανάλυση 4Κ (3840×2160).

Φωτισμός LED, OLED ή QLED;

Τα LED μοντέλα παραμένουν πρώτη επιλογή για οποιοδήποτε δωμάτιο και φωτισμό, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνα.

Οι οθόνες OLED ή QLED, που συναντώνται στα κορυφαία μοντέλα, «κερδίζουν» στην εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων, με το λευκό και το μαύρο να απεικονίζονται απροσδόκητα ρεαλιστικά.

Γιατί να επιλέξω την Smart;

Εάν λατρεύετε να βλέπετε σειρές και ταινίες ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια ακούγοντας μουσική, τότε αυτό που σας ταιριάζει είναι ένα Smart μοντέλο. Το σαλόνι σας θα μετατραπεί στο απόλυτο κέντρο ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, καθώς με την Smart TV έχετε πρόσβαση σε δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια εντός και εκτός Διαδικτύου.

3 τηλεοράσεις στα μέτρα σας

Όσο εσείς σκέφτεστε σε ποια χαρακτηριστικά θέλετε να δώσετε περισσότερη έμφαση, τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και ποιες είναι οι συνήθειές σας, εμείς σας προτείνουμε τρεις τηλεοράσεις που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Τηλεόραση Smart TV LG 55UP80003LA 4K Ultra HD Direct LED 55″

Η Smart TV LG 55UP80003LA 4K Ultra HD σας προσφέρει μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Οι τεχνολογίες FILMMAKER MODE™ και HDR αναπαράγουν ακριβώς  τις πρωτότυπες ιδέες των σκηνοθετών για να απολαύσετε την ταινία σας στο έπακρο, ακριβώς όπως την έφτιαξαν οι δημιουργοί της.

Όσο για εσάς που δεν χάνετε αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, το Bluetooth Surround Ready σας μεταφέρει την εμπειρία, ακριβώς σαν να βρίσκεστε στις γραμμές του γηπέδου. Με το Game Optimizer, τα λεπτομερή γραφικά HDR και την χαμηλή καθυστέρηση εισόδου δεν θα χάσετε λεπτό από την δράση, για καθηλωτικά και γρήγορα βιντεοπαιχνίδια.

Αγοράστε την από 473,00 €

Smart Τηλεόραση LG 65UP81003LR 65″ LED 4K UHD HDR

Υπερβαίνει τις προσδοκίες και οι λόγοι είναι πολλοί. Όχι μόνο χαρίζει μια μοναδική κινηματογραφική και αθλητική εμπειρία, προσφέροντας την ευκαιρία για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αλλά θα αναβαθμίσει και την αισθητική του χώρου σας, με το μοναδικό της design, το λεπτό πάνελ και πλαίσιο.
Τώρα η τηλεόραση σας βοηθάει. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας φωνητικό βοηθό και χειριστείτε την τηλεόραση με την φωνή σας, χάρη στην τεχνολογία LG ThinQ.

Τηλεόραση Samsung Smart LED 4K UHD UE65TU7092 HDR 65″

Με την τηλεόραση Samsung 4K Smart TU7092 απολαμβάνετε μια φυσικά καθαρή και ζωντανή εικόνα, με ποιότητα που σας ταξιδεύει, χάρη στον επεξεργαστή Crystal Processor 4K, που ρυθμίζει το χρώμα, βελτιστοποιεί την αντίθεση και απογειώνει το HDR.
Ο κομψός και μινιμαλιστικός της σχεδιασμός σας επιτρέπει να την απολαύσετε από οποιαδήποτε γωνία ενώ με την 4Κ ανάλυση απολαμβάνετε εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες, σαν να βρίσκεστε στα μέρη που αντικρίζετε.