Το πρώτο επεισόδιο της πολυσυζητημένης σειράς του MEGA «Maestro», με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι γεγονός. Η συγκλονιστική ιστορία πάθους  και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα, μας παρέσυρε σε μια εκρηκτική αλληλουχία βαθιά ανθρώπινων συμβάντων ενώ οι μοναδικοί και πολυδιάστατοι χαρακτήρες, που αποδίδονται μέσα από ένα δεμένο καστ ταλαντούχων ηθοποιών καθήλωσαν το κοινό.

Ο «Ορέστης», θα ταξιδέψει στο νησί των Παξών για να διοργανώσει φεστιβάλ μουσικής, μετά την εποχή του lockdown. Ο πρώτος άνθρωπος που γνωρίζει ο μουσικός, φτάνοντας στο λιμάνι. είναι η 19χρονη Κλέλια και ο φόβος του για όσα πρόκειται να έρθουν διαδέχεται τις δύο μεγάλες ανατροπές του επεισοδίου.

Από τα πρώτα λεπτά, οι γεμάτες σασπένς, δράση και ρομαντισμό σκηνές μας κέρδισαν ενώ η εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου μας συγκλόνισε, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την συνέχεια.

Εμείς μέχρι το επόμενο επεισόδιο, ψάξαμε και βρήκαμε κορυφαίες smart τηλεοράσεις, σε συμφέρουσες τιμές, που θα αναδείξουν την εκπληκτική σκηνοθεσία της σειράς, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR. Θα απολαύσετε την ατμοσφαιρική τοποθεσία των Παξών, χωρίς να χάσετε λεπτό από το νέο επεισόδιο, αφού θα φτάσουν στην πόρτα σας στην ώρα τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, με την εγγύηση της έγκαιρης παράδοσης που προσφέρει η πλατφόρμα.

Κι αν αναζητάτε περιφερειακά αξεσουάρ, όπως βάση ή τηλεχειριστήριο, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ μπορεί να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση και μην ξεχνάτε ότι το SHOPFLIX.gr θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Black Friday, με δυνατές προσφορές σε τεράστια ποικιλία προϊόντων.

3 τηλεοράσεις για να απολαύσετε τον «Maestro»

Όσο εσείς σκέφτεστε τι ταιριάζει καλύτερα στις συνήθειές σας και τις ανάγκες σας, εμείς σας προτείνουμε τρία μοντέλα που θα «απογειώσουν» την εκπληκτική σκηνοθεσία της σειράς.

Τηλεόραση Samsung Smart LED 4K UHD UE65TU7092 HDR 65″

Η τηλεόραση Samsung 4K Smart TU7092, με επεξεργαστή Crystal Processor 4K χαρίζει μια φυσικά καθαρή και ζωντανή εικόνα, που θα απολαύσετε με την τεράστια χρωματική γκάμα που προσφέρει η crystal display.

Χάρη στην 4K ανάλυση, απολαμβάνετε εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες και νιώθετε σαν να βρίσκεστε στις υπέροχες τοποθεσίες της σειράς ενώ ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός της σας επιτρέπει άνετη θέαση από οποιαδήποτε γωνία.

Αγοράστε την από 519,00 €

Τηλεόραση LG 55UP80003LA 4K Ultra HD Direct LED 55″

Απολαύστε την εγγυημένη κινηματογραφική εμπειρία της Smart TV LG 55UP80003LA 4K Ultra HD, που έχει έρθει για να ανατρέψει τα δεδομένα της οπτικοακουστικής εμπειρίας.
Η τεχνολογία FILMMAKER MODE™ διατηρεί τον αρχικό λόγο διαστάσεων, τα χρώματα και τον ρυθμό καρέ, προσφέροντας ακριβώς τις πρωτότυπες ιδέες του σκηνοθέτη ώστε να απολαύσετε κάθε επεισόδιο όπως σκόπευε ο δημιουργός της.
Αγοράστε την από 473,00 €

Τηλεόραση Smart LG 55NANO763QA 4K UHD LED HDR 2022 55″

Με την τηλεόραση LG NanoCell εμβαθύνετε στην εμπειρία θέασης με πλούσιες λεπτομέρειες και ζωηρά χρώματα σε εικόνες γεμάτες καθαρό χρώμα και ουσία, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Pure Colors.
Τώρα, ο έλεγχος της τηλεόρασης γίνεται πιο εύκολος από ποτέ, καθώς διαθέτει μια βολική διεπαφή με φωνητικό έλεγχο που είναι πλήρως εξατομικευμένη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η άμεση πρόσβαση σε μεγαλύτερες υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix και το YouTube προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο για ατελείωτες ώρες απόλαυσης.
Αγοράστε την από 469,00 €