Ετοιμάσαμε για εσάς ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσο καλά ξέρετε να περιποιείστε τα μαλλιά σας και θα σας αποκαλύψει όλους τους τρόπους για να τα φροντίσετε σωστά.
Μάθετε τα πάντα για μία καινοτομική θεραπεία που κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και δυνατά και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να την κάνετε δική σας!
Ιδού η Phytokeratine Extreme, της PHYTO, η σειρά που είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα κατεστραμμένα, αφυδατωμένα μαλλιά. Γιατί; Ας δούμε παρακάτω.
Ποιος είναι ο ορισμός των όμορφων μαλλιών και τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποκτήσουμε;
Είναι σγουρά; Θέλουμε ίσια. Είναι ίσια; Θέλουμε σγουρά. Συνήθως εμείς οι γυναίκες ζηλεύουμε τα μαλλιά που δεν έχουμε.
Ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή, τα λεία μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Γι’ αυτό, σας δίνουμε συμβουλές και σας προτείνουμε ειδικά προϊόντα για να μπορείτε -xωρίς να τρέχετε ...
Πριν φορέσετε τα γάντια και πάρετε το πινέλο σας, απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις. Είστε έτοιμη;
Συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία, την ομορφιά μας -και όχι μόνο- θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο.
Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημα...
Όταν η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για το χώρο της ομορφιάς, η περιποίηση των μαλλιών με φυσικά συστατικά είναι ιδιαίτερα απολαυστική, αλλά και ευεργετική!
Έχετε λεπτά και άτονα μαλλιά και ονειρεύεστε να αποκτήσουν ζωντάνια και όγκο; Ανακαλύψτε τα κατάλληλα προϊόντα και ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να τους δώσετε δύναμη και «νεύρο».