Ανακαλύψτε τις αιτίες αλλά και το πώς θα τις αντιμετωπίσετε.
Γιατί το καλοκαίρι τα μαλλιά μας χάνουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους; Ας δούμε ποιοι είναι οι ένοχοι και πώς θα περιποιηθούμε τα μαλλιά μας αυτούς τους ζεστούς μήνες.
Η φροντίδα στο τριχωτό της κεφαλής είναι τόσο σημαντική όσο η φροντίδα της επιδερμίδας. Σε αυτό άλλωστε βασίζεται το Α και το Ω για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών, λένε οι ειδικοί.
Όλες οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την τριχόπτωση.
Βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας, στη θρέψη και στην προστασία της από κάθε είδους επιθέσεις, όπως το πιστολάκι, το styling και οι τεχνικές επεξεργασίες. Tι πρέπει όμως να προσέξουμε για να επιλέξουμε ...
Αυτό το χτένισμα θα σας φανεί παιχνιδάκι, αν ξέρετε να κάνετε ανάποδη γαλλική κοτσίδα. Αν όχι, ακολουθήστε τις οδηγίες μιας ειδικού για να το πετύχετε. Αυτό το χτένισμα θα το ευχαριστηθείτε, ιδίως τώρ...
Βήμα - βήμα πώς θα αποκτήσουμε αυτό το εύκολο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα που θυμίζει κάτι από τα 60s αλλά και κάτι από το ροκ στυλ των 80s.
Οι μπούκλες είναι πολύ στη μόδα. Είτε είστε φυσική σγουρομάλλα, είτε έχετε ίσια μαλλιά, δείτε πώς θα αποκτήσετε το συγκεκριμένο στυλ.
Μία ειδικός μας εξηγεί βήμα - βήμα πώς να κάνουμε έναν μοντέρνο κότσο που βλέπουμε στις πασαρέλες και που θυμίζει τη δεκαετία των 60s.
Nα ένα από τα πιο εντυπωσιακά – και όχι ιδιαίτερα πολύπλοκα - χτενίσματα της σεζόν που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.
Ετοιμάσαμε για εσάς ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσο καλά ξέρετε να περιποιείστε τα μαλλιά σας και θα σας αποκαλύψει όλους τους τρόπους για να τα φροντίσετε σωστά.