Ποια στοιχεία πρέπει να έχουμε υπόψη μας για να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές;
Από τη Στύλια Καραντζή, Σεφ - Ζαχαροπλάστη και Καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.
Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε προζύμι, ένα ξεχασμένο, αλλά μοναδικής αξίας συστατικό. Από τη Στύλια Καραντζή, σεφ - ζαχαροπλάστη και καθηγήτρια ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Ένα σημαντικό κομμάτι της μαγειρικής πέρα από την παρασκευή και το στολισμό των πιάτων είναι και αυτό της ενημέρωσης και γνώσης, ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα κατά την ώρα του μαγειρέματος τόσο στους...
Μυστικά για να είναι το πιάτο των ημερών επιτυχημένο και απολαυστικό!
Από τη κα. Στύλια Καραντζή, Σεφ - Ζαχαροπλάστη και Καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.
Βασικά μαθήματα χρήσης του! Από τον chef και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου ΜΑΝΗΜΑΝΗ, Αλέξανδρο Φουρούλη.
Μια απολαυστική μαρινάδα για ένα ιδιαίτερο κρέας από τον σεφ Παύλο Ζερζελίδη.
Βασικά μαθήματα χρήσης του! Από τον chef και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου ΜΑΝΗΜΑΝΗ, Αλέξανδρο Φουρούλη.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συντήρησή τους