Υλικά για 2 άτομα2 κομμάτια rib eye (260 γρ. το καθένα)½ κιλό πατάτες200 γρ. μανιτάρια κουμπιά70 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)2 φύλλα spring rolls2 σκελίδες σκόρδο400 γρ. ζωμό κοτόπουλο75 ml ελαιόλαδο20 ml λευκό κρασίΘυμάριΡίγανη

ΕκτέλεσηΛαδώνετε και αλατοπιπερώνετε τα rib eye και τα τοποθετείτε στο γκρίλ για 20 λεπτά.

για την πατάταΚαθαρίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε ακανόνιστα κομμάτια και τις τοποθετείτε σε ένα ταψάκι μαζί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τη ρίγανη και το ζωμό. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά και στο τέλος τις σπάτε με ένα πιρούνι.

για το ρολάκιΚόβετε τα μανιτάρια σε φέτες και τα τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά μαζί με το σκόρδο. Σβήνετε με κρασί και αποσύρετε από την φωτιά. Στη συνέχεια, γεμίζετε τα φύλλα spring rolls και τα διπλώνετε σε φάκελο. Τηγανίζετε τα ρολά σε φριτέζα ή τηγάνι με αρκετό λάδι.