Οι μαθητές συχνά επιστρέφουν στα θρανία το Σεπτέμβρη με κακή φυσική κατάσταση και επιπλέον βάρος, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.
Έχετε κακή διάθεση; Μήπως σας έχει κυριέψει ένα αίσθημα μελαγχολίας; Τότε αφιερώστε χρόνο για μια εξόρμηση στη φύση.
Κολύμβηση, ποδήλατο, χορός, μπάσκετ… Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ξεκινήσει όποια δραστηριότητα του αρέσει. Εκτός από ευχαρίστηση, θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη για την υγεία του στη μετέπειτα ...
Αν πίνετε συχνά πράσινο τσάι, καλώς. Αν όχι, ξεκινήστε να το κάνετε. Νέα έρευνα επιβεβαιώνει την ευεργετική του δράση στον μεταβολισμό μας και αποκαλύπτει ένα επιπλέον όφελος στην υγεία μας.
Θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά; Δεν αρκεί μόνο να περιορίσετε τις ποσότητες του φαγητού. Πρέπει επίσης να «κόψετε» τη συνήθεια να τρώτε αργά το βράδυ.
Η σκέψη και μόνο ότι είμαστε υγιείς μειώνει την πιθανότητα πρόωρου θανάτου κατά 71%, σύμφωνα με νέα μελέτη αμερικανών επιστημόνων.
Νέα μελέτη ρίχνει περισσότερο φως στη σχέση ψυχοπάθειας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Όλο και περισσότεροι άνδρες αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. Αυτό μπορεί να έχει κάποια πλεονεκτήματα, αλλά εγκυμονεί και αρκετούς κινδύνους υγείας για το παιδί, σύμφωνα με τους ε...
Η ευφυΐα είναι το εισιτήριο για υγιή ζωή και μακροημέρευση, σύμφωνα με νεότερη έρευνα βρετανών επιστημόνων.
Η πολλή ζέστη εξαντλεί τον οργανισμό μας και μας κάνει γκρινιάρηδες και απρόθυμους να βοηθήσουμε τους άλλους, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Ο θηλασμός δεν ωφελεί μόνο τα μωρά. Προσφέρει πολλά οφέλη και στις μανούλες. Νέα έρευνα δείχνει ότι μειώνει τον κίνδυνο να εκδηλώσει καρδιακές παθήσεις η μητέρα.