Κι όμως! Η περιοχή που κατοικεί κάποιος μπορεί να επηρεάσει το σωματικό του βάρος. Πώς; Η διαμονή κοντά σε γυμναστήριο, γήπεδο ή πισίνα συνδέεται με μειωμένο πάχος, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με όσους ...
Νέα αμερικανική έρευνα αποκαλύπτει ποια μέθοδος έχει θετικά αποτελέσματα όσον αφορά στην αντιμετώπιση της νόσου του Πάρκινσον.
Θέλετε να φτάσετε τα 100; Γίνετε πιο πεισματάρηδες. Η μακροζωία λένε τώρα οι επιστήμονες ενισχύεται από την επιμονή, το πείσμα και την ενασχόλησή μας με κάτι.
Πιο συγκεκριμένα, η απώλεια βάρους στις υπέρβαρες γυναίκες μέσης ηλικίας, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.
Οι άνθρωποι με ανώτερη μόρφωση κινδυνεύουν λιγότερο να εκδηλώσουν Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νέα, διεθνή επιστημονική έρευνα.
Νέα επιστημονική έρευνα καταλήγει στο ότι όσα περισσότερα παιχνίδια περιβάλλουν ένα παιδί, τόσο περισσότερο κακό κάνουν στη δημιουργικότητά του.
Ισραηλινή μελέτη επιβεβαιώνει ότι το πρωϊνό είναι σημαντικό για την απώλεια βάρους αλλά και ασπίδα απέναντι στον διαβήτη τύπου 2.
Το καλό σεξ φαίνεται πως είναι το μυστικό για έναν ακόμα καλύτερο ύπνο, λένε τώρα οι ειδικοί.
To πούρo μπορεί να είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, επιβλαβές και εθιστικό από το τσιγάρο, λένε αμερικανοί επιστήμονες.
Αραιώνουν τα μαλλιά σας πρόωρα; Πλέον, άλλο να σας ανησυχεί και όχι ότι θα μείνετε χωρίς μαλλιά, αφού η φαλάκρα και η καρδιά φαίνεται ότι συνδέονται.
Ευθύνονται για καρκίνο για σχεδόν 800.000 περιπτώσεις ετησίως, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη.Ο διαβήτης και η παχυσαρκία είναι οι μεγάλοι ένοχοι.