Ευχάριστα νέα για όσους έχουν λεύκη, αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν θεραπεία για να την εξαφανίσουν.
Οι οδοντίατροι αποκαλύπτουν τις τροφές υπεράνω υποψίας που χαλάνε τα δόντια – και προτείνουν τρόπους να τις αντικαταστήσουμε.
Σύμφωνα με μακροχρόνια επιστημονική έρευνα, οι συζυγικοί καβγάδες επηρεάζουν αρνητικά περισσότερο την υγεία των ανδρών παρά των γυναικών.
Η διόρθωση του DNA των ανθρώπινων εμβρύων είναι πλέον εφικτή. Όμως είναι ηθικά αποδεκτή;
Επιστήμονες ανακάλυψαν τους καλύτερους μήνες και την καλύτερη ώρα να κάνετε έρωτα, αν προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδί.
Τα social media και ο ρυθμός της καθημερινότητας αυξάνουν τα επίπεδα της κατάθλιψης και του στρες στις μέλλουσες μαμάδες, υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Bristol.
Νέα έρευνα επιβεβαιώνει το ρητό «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» αφού διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που δουλεύουν πάνω από 45 ώρες την εβδομάδα κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν διαβήτη.
Η επαφή με τη φύση συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακών, πρόωρου θανάτου και πρόωρου τοκετού, ενώ αυξάνει και τη διάρκεια του ύπνου μας.
Νέα ανησυχητική έρευνα αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι οδηγούν απρόσεχτα την ώρα που έχουν παιδιά στο αυτοκίνητο, εξαιτίας του κινητού.
Νέα έρευνα δείχνει ότι η μεσογειακή διατροφή έχει άλλο ένα όφελος στην υγεία μας, αφού φαίνεται ότι αναστρέφει την οστεοπόρωση.
Οσοι ζουν σε μεγάλο υψόμετρο και σε περιοχές με λίγη ηλιοφάνεια δεν κοιμούνται όπως πρέπει με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεται το βιολογικό τους ρολόι και να επιδεινώνονται τα συμπτώματα της ιδεοψυχαναγκ...