Ψάρια

Ψάρια ωραία στο σερβίρισμα σε 20΄

Για να μη διαλύονται και να ξεκολλάνε εύκολα τα ψάρια από τη σχάρα, το μυστικό -εκτός από το λάδωμα- είναι να τα αλατίζετε πριν το ψήσιμο και να τα αφήνετε για 20΄ σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Έτσι, θα διατηρούνται ακέραια μέχρι το σερβίρισμα._x000D_

1.09.2007 | 15:28
Ψάρια ωραία στο σερβίρισμα σε  20΄
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Ψάρια
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version