Σε όλες μας αρέσει να ακούμε όμορφα λόγια, κουβέντες που μας φτιάχνουν τη διάθεση και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας. Αν ο σύντροφος σας σάς λέει τα παρακάτω και η συμπεριφορά του τα επιβεβαιώνει, ε τότε ορίστε ημερομηνία γάμου!

      

1.«Σε λατρεύω». Όταν το λέει και εννοεί ότι λάμπει κάθε φορά που σας βλέπει. Ότι σας θαυμάζει και σας καμαρώνει.

2. «Με εμπνέεις». Είναι τόσο μα τόσο σημαντικό να αποτελεί η δραστηριότητα και η προσωπικότητα σας κίνητρο για εκείνον, να δρα και εξελίσσεται σαν άνθρωπος.

3. «Σε σέβομαι». Το να εμπιστεύεται την γνώμη σας και να επιδιώκει να συζητά τα προβλήματα και τις ανησυχίες του μαζί σας είναι σπουδαίο. Είναι στοιχείο φιλίας και η φιλία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι πρωταρχικός παράγοντας μακροημέρευσης.

4. «Θέλω να σε φιλάω». Είναι αυτό που άναψε την ερωτική σας φλόγα και αυτό – όσο και αν το παραμελούμε – που θα την διατηρήσει. Αν ο σύντροφος σας επιδιώκει να σας φιλάει μην το λάβετε ως κάτι δεδομένο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό γίνεται αντιληπτό στα ζευγάρια που πλέον δεν φιλιούνται ούτε στο μάγουλο.

5. «Μου αρέσεις γιατί είσαι εσύ».  Οι λίστες με τα συν και τα πλην είναι ανούσιες. Έναν άνθρωπο τον αγαπάμε όχι για μαθηματικούς λόγους αλλά γι αυτό που είναι, με τα θετικά και αρνητικά του. Αν δεν σας λέει, λοιπόν, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που λατρεύει σε εσάς ή ακόμη αν παραδέχεται ότι διασκεδάζει με κάποια ελαττώματα σας μην τον κοιτάτε με καχυποψία.

6. «Είμαι εδώ για εσένα».  Ακούγεται συνηθισμένο αλλά αποκτά αξία όταν το αποδεικνύει. Όταν είναι εκεί για να ακούσει από το πιο σημαντικό μέχρι το πιο χαζό πρόβλημα σας. Είναι πάντα εκεί για να μιλήσετε, να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα χωρίς ποτέ να υποτιμά και να μειώνει την αγωνία ή το πρόβλημα σας.

7. «Σε θέλω τώρα». Μπορεί να σας «ξεβολεύει» καμιά φορά αλλά το θέλει να κάνει έρωτα μαζί σας εδώ και τώρα αποδεικνύει το πάθος του για εσάς. Μαρτυρά την ερωτική του επιθυμία που δεν χρειάζεται προσπάθεια για να συμβεί – ούτε σέξι εσώρουχα, ούτε ιστορίες και φαντασιώσεις.

8. «Σε συγχωρώ». Είστε πολύ τυχερές αν έχετε βρει έναν άνδρα που θα σας δίνει πάντα το περιθώριο να εξηγήσετε τη θέση σας μετά από κάποιο λάθος ή κάποια παρεξήγηση και κατόπιν να έχει την ωριμότητα να σας συγχωρήσει, να ξεχάσει ο,τι έγινε και να προχωρήσετε.

  

9. «Σε ευχαριστώ».  Η μικρή, μαγική λέξη που όλο ξεχνάμε και όμως έχει τόση ουσία. Είναι ουσιαστικό να αντιλαμβάνεται τη βοήθεια σας, την προσπάθεια σας να τον στηρίξετε, την διάθεση σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν, την επιθυμία σας να είστε μαζί, τον σεβασμό σας για αυτόν…για όλα.