Βάλτε πράσινο στην διατροφή σας

Κάθε πρωί, η Ελ πίνει ένα πράσινο σκεύασμα φιλτραρισμένου νερού αναμεμειγμένο με δύο κουταλάκια ενός συμπληρώματος, το οποίο περιέχει πικραλίδα για να ξεπλυθούν οι τοξίνες από το συκώτι.

Πίνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα

Η Ελ ενυδατώνει το σώμα της πίνοντας δύο λίτρα φιλτραρισμένου νερού την ημέρα και παραλείπει τις πλαστικές φιάλες νερού που δεν είναι μόνο κακές για το περιβάλλον αλλά μπορούν να περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Μειώστε την κατανάλωση MSG σας

Φροντίζει να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωσή της με τρόφιμα πλούσια σε πρόσθετα και MSGs – τα τρόφιμα χωρίς αυτά είναι πολύ πιο εύκολο για το συκώτι.

Καφές μόνο την ημέρα …

Όπως πολλοί από εμάς, έτσι και εκείνη είναι οπαδός του καφέ, αλλά περιορίζεται σε έναν ανά ημέρα , περίπου μία ώρα πριν ή μετά από ένα γεύμα, καθώς η καφεΐνη μπορεί να εμποδίσει την απορρόφηση υγιεινών θρεπτικών ουσιών από τα τρόφιμα.

Αντικαταστήστε τα κακά λίπη με τα καλά λίπη

Το λίπος δεν είναι απαραίτητα κακό. Ναι, τα λίπη που βρίσκονται σε επεξεργασμένα και συσκευασμένα τρόφιμα, όπως τα κέικ, τα μπισκότα και η μαργαρίνη, δεν είναι φιλικά, αλλά η Ελ απολαμβάνει τα οφέλη των φιλικών λιπών που απαντώνται σε λιναρόσπορους, ελαιόλαδο, ιχθυέλαια και αβοκάντο. Στην πραγματικότητα, το 20% των λιπών που βρίσκονται σε αυτά τα τρόφιμα μειώνονται κατά τη διάρκεια της πέψης.

Επωφεληθείτε από φυτικές πρωτεΐνες

Η εναλλαγή των ζωικών πρωτεϊνών σε πηγές vegan ή χορτοφαγικές μπορεί να μειώσει σημαντικά την ποσότητα των τοξινών που εισέρχονται στο σώμα σας.

Κάνετε cardio 4 φορές την εβδομάδα

Ο ιδρώτας είναι υπεύθυνος αυτών των κοιλιακών.

Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ

Όλοι γνωρίζουμε ότι το αλκοόλ είναι κακό για το συκώτι. Ένα ποτήρι ημερησίως για τις γυναίκες και δύο για τους άνδρες δεν θα κάνει καμιά βλάβη, αλλά η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επιφέρει κακά αποτελέσματα.

Μειώστε τα φάρμακα 

Η Ελ συχνά ψάχνει για πιο φυσικές λύσεις όπως το πόσιμο νερό, τη μείωση της πρόσληψης καφεΐνης και της άσκησης.

Πίνετε με μέτρο

Αλλάξτε το chardonnay σας για ένα δροσιστικό και υγιεινό ρόφημα. Το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει γι ‘αυτό.