Κριός

Προσέξτε τα λόγια σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας, μελετήστε προσεκτικά τι θα πείτε και που.

Ταύρος

Η μέρα σήμερα είναι «στρωμένη» με αρκετές προκλήσεις και θα εξαρτηθεί από εσάς τους ίδιους πόσο διατεθειμένοι είστε για να εκτεθείτε.

Δίδυμοι

Η κατάσταση στην δουλειά σήμερα θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα. Φτιάξτε σωστά το πρόγραμμα σας, ώστε να μην εξαντληθείτε και να είστε δημιουργικοί.

Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις και συναντήσεις. Όχι μόνο θα σας κουράσουν, αλλά μπορεί να σας εκθέσουν κιόλας.

Λέων

Η μέρα ξεκινάει με γρήγορους ρυθμούς εργασίας και απαιτήσεων, το βράδυ όμως θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε. Ίσως να κάνετε ένα αφρόλουτρο;

Παρθένος

Προσοχή στον δρόμο και τις μετακινήσεις. Ειδικά αν οδηγείτε πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί!

Ζυγός

Απομακρυνθείτε από τους άλλους! Η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι τόσο μεγάλη σήμερα, που δεν είναι καλή ιδέα να κοινωνικοποιηθείτε με φίλους σήμερα.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να ξεκλέψετε χρόνο από την δουλειά σας για τον εαυτό σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μήπως να σκαρφιστείτε μια δικαιολογία για να φύγετε νωρίτερα;

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να φανείτε διπλωματικοί. Αν βρεθείτε σε συζήτηση με ανθρώπους που είναι δυσάρεστοι προσπαθήστε να αποφύγετε πολλές κουβέντες μαζί τους.

Αιγόκερως

Συμπεριφερθείτε με ηρεμία και σύνεση σήμερα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα, καθώς η κατάσταση σήμερα θα είναι έκρυθμη.

Υδροχόος

Χρόνο για τον εαυτό σας. Απομακρυνθείτε λιγάκι από τον κόσμο και τις υποχρεώσεις και χαλαρώστε. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας και μην εξαντλείται τον εαυτό σας.

Ιχθύς

Κρατηθείτε μακριά από δυσάρεστες συζητήσεις. Κρατήστε την ενέργεια σας και επικεντρωθείτε σε θετικά και δημιουργικά πράγματα.