«Λυγισμένοι! Καταρρακωμένοι. Σε σοκ. Έτσι αισθανόμαστε τώρα», έγραψε στο Instagram ο ηθοποιός κάτω από μια φωτογραφία της συζύγου του που τη δείχνει στο νοσοκομείο.

Ο σταρ της τηλεοπτικής σειράς «Dawson Creek», Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ έκανε πρώτα τα νέα γνωστά κατά τη διάρκεια του «Dancing With the Stars», το βράδυ της Δευτέρας (18/11).

Η σύζυγός του Κίμπερλι ήταν έγκυος στο έκτο τους παιδί και απέβαλε την Κυριακή.

«Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε ζευγαριού που περιμένει να γίνει γονιός. Χάσαμε το μωρό», είπε συγκινημένος ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ στο βίντεο λίγο πριν βγει στη σκηνή να χορέψει.

« Η μικρή ψυχή που περιμέναμε να υποδεχτούμε στην οικογένειά μας, πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή!».

«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συμβούν αυτά τα πράγματα. Αυτό έλεγα και στα παιδιά μου. Αυτό σε φέρνει πιο κοντά. Σε κάνει περισσότερο άνθρωπο!».

Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ, ανέφερε ότι δεν περίμενε να χορέψει στους ημιτελικούς του «Dancing With The Stars»:

«Η Κίμπερλι από το κρεβάτι του νοσοκομείου μου είπε «Δεν τελείωσα από το να σε βλέπω να χορεύεις!»», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αφού της είπε «Σ’αγαπώ» στην κάμερα, άρχισε να χορεύει το «Take Me to Church», ενώ λίγο πριν της είχε αφιερώσει το χορό του:

«Χορεύω για εσένα. Χορεύω για εμάς. Ας αρχίσουμε».

Αφού τελείωσε τον χορό, ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ πήρε αγκαλιά την κλαμένη κόρη του που καθόταν με το κοινό και την κράτησε.

Μετά το σόου, ακολούθησε η ανάρτηση με τη φωτογραφία της συζύγου του στο Instagram, που τη δείχνει εξαντλημένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Λυγισμένοι! Καταρρακωμένοι. Σε σοκ. Έτσι αισθανόμαστε τώρα», έγραψε στο Instagram ο ηθοποιός κάτω από μια φωτογραφία της συζύγου του που τη δείχνει αγκαλιά με την κόρη τους.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση: