Οι street style στιγμές των μοντέλων όπως οι Gigi Hadid, Kendall Jenner και Hailey Baldwin καλύπτουν εκατομμύρια σελίδες γυναικείων περιοδικών παγκοσμίως, με σχεδόν κάθε σύνολο τους να σχεδιάζεται σχολαστικά από την ομάδα styling τους, είτε πρόκειται για ένα γκαλά σε κόκκινο χαλί είτε απλά για μια βόλτα στην πόλη.

Οι Βασίλισσες του street style

Στην Αγγλία οι Kate και Meghan έχουν το βασιλικό προνόμιο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις στιλιστικές προτάσεις. Όλα όσα η Δούκισσα του Sussex και η Duchess του Cambridge φορούν γίνονται ανάρπαστα την ίδια κιόλας μέρα.

Όμως, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, μια σειρά απίθανων διασημοτήτων άρχισαν να τείνουν σταθερά στον κόσμο της μόδας με επικεφαλής την Celine Dion – την φερόμενη ως «Βασίλισσα της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι» – και τη Rosie Huntington-Whiteley, η οποία με το θηλυκό και σέξι ντύσιμο της είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Η άνοδος της Katie Holmes

Τους τελευταίους μήνες, μια τέτοια διασημότητα είναι η Katie Holmes, η οποία από τότε που χώρισε από τον Jamie Foxx, οι street style εμφανίσεις της είναι εικονικές.