Τις τελευταίες εβδομάδες, η Jennifer Lopez ασχολείται ενεργά με την προώθηση της νέας της ρομαντικής κωμωδίας, Office Romance, η οποία προβάλλεται ήδη στο Netflix. Πριν μερικές μέρες, συμμετείχε μαζί με το υπόλοιπο καστ στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, όπου εντυπωσίασε με ένα συγκλονιστικό φόρεμα από Robert Quinn με ζιβάγκο στο πάνω μέρος, μαύρες παγιέτες και μακριά μανίκια, μαζί με μια ροζ, μεταξωτή μάξι φούστα με έναν φιόγκο διακοσμημένο με καρφίτσα. Η star ενσωμάτωσε μάλιστα το ροζ στο μανικιούρ και το μακιγιάζ της για τη βραδιά.
Συγκεκριμένα, η Jennifer Lopez είχε ένα “pink velvet” μανικιούρ σε απόχρωση του ροζ και με cat-eye φινίρισμα, ένα nail look που της δημιούργησε ο nail artist της, Tom Bachik. Ο Ernesto Casillas επιμελήθηκε το μακιγιάζ της JLo για τη βραδιά, το οποίο αποτελούνταν από ένα ροδακινί χρώμα στα χείλη, μαύρο eyeliner στη waterline και στη γραμμή των βλεφαρίδων, μάσκαρα και ροζ σκιά ματιών για μια ρομαντική πινελιά χρώματος.
Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες διασημότητες επιλέγουν να αντικαταστήσουν το nude μακιγιάζ με πιο πολύχρωμες, ρομαντικές εμφανίσεις. Είναι μια τάση που υιοθετείται συχνά τους τελευταίους μήνες από celebrities, όπως η Keke Palmer, η οποία φόρεσε ροζ σκιά ματιών και ρουζ στην εκδήλωση Women in Music του Billboard τον Απρίλιο, και η Zendaya, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα μεταλλικό μπλε smokey eye στην πρεμιέρα της ταινίας The Drama στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτήν την άνοιξη. Η τραγουδίστρια Zara Larsson πέρασε επίσης ολόκληρη την περιοδεία της Midnight Sun φορώντας έντονο, εμπνευσμένο από τη Y2K αισθητική μακιγιάζ.

