Σαν «βόμβα» έσκασε ο χωρισμός του Τζέισον Μομόα και της Λίζα Μπονέτ. Οι δύο ηθοποιοί ύστερα από 16 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου τους μέσω Instagram.

Σε ανάρτησή τους έγραψαν: «Νιώσαμε την πίεση και τις αλλαγές αυτής της μεταβατικής περιόδου. Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… συμπληρώνεται και ωριμάζει μέσα από αυτές τις σεισμικές αλλαγές που προκύπτουν. Και έτσι, μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα, πως ο γάμος μας ακολουθεί χωριστούς δρόμους».

Δείτε την παρακάτω

Γνωρίστηκαν το 2005 και παντρεύτηκαν το 2017

Οι δύο σταρ του Χόλυγουντ έχουν μια ρομαντική ιστορία αγάπης. Γνωρίστηκαν σε ένα τζαζ μπαρ το 2005, αρκετά πριν ο Μομόα γίνει αναγνωρίσιμος από τον ρόλο του Khal Drogo στο Game of Thrones.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν ερωτευμένος με τη Μπονέτ πολλά χρόνια πριν.

Ο ίδιος σε συνέντευξη του έχει εξομολογηθεί: «Από την ηλικία των 8 ετών, όταν την είδα στην τηλεόραση, είχα πει «μαμά την θέλω αυτήν». Θα σε παρακολουθώ για την υπόλοιπη ζωή μου και θα σε κατακτήσω».

Και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα… Το 2007 έγιναν γονείς με τον ερχομό της Lola και ένα χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν τον Son Nakoa-Wolf.