Το GlucosamineHyaluronic AcidChondroitinMSM της Solgar είναι ένας πρωτοποριακός αποτελεσματικός συνδυασμός που περιέχει:
1. Υδροχλωρική Γλουκοζαμίνη
2. Υαλουρονικό οξύ
3. Θειϊκή Χονδροϊτίνη
4. Οργανικό Θείο (MSM)

Ο 4πλος αυτός συνδυασμός συμβάλλει στη στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων, προστατεύει από τους κραδασμούς που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις και έχει ήπια αναλγητική δράση που ανακουφίζει από τον πόνο.

Είναι ιδανικό για τις αρθρώσεις που επιβαρύνονται καθημερινά από την προπόνηση, τις χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις ή ακόμα και από την λανθασμένη στάση σώματος στη δουλειά ή τον ύπνο. Επίσης, είναι ιδανικό για τις μεγαλύτερες ηλικίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα φθοράς και αλλοίωσης των αρθρώσεων και των χόνδρων λόγω της παρόδου του χρόνου.

Η 4πλη δύναμη της Solgar παρέχει στον οργανισμό το κατάλληλο δομικό υλικό για την πλήρη και αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των οστών και των αρθρώσεων, καθώς και για την αποκατάσταση των χόνδρων και των τενόντων, προκειμένου να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες των ατόμων που επιθυμούν ελευθερία κινήσεων.

Απελευθερώστε, λοιπόν, την κίνησή σας με φυσικό τρόπο!

Παράγεται, συσκευάζεται στις ΗΠΑ – εισάγεται μέσω Μεγάλης Βρετανίας
Διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.
Τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16
www.healthyme.gr