Μπορείτε να σκεφτείτε έστω και μια στιγμή της ημέρας που δε θέλετε τα μαλλιά σας να είναι ακαταμάχητα σε λάμψη, ομορφιά, υγεία και απαλότητα; Φυσικά και όχι!
Πάρτε λοιπόν μέρος στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας της APIVITA «MATCH & SHOOT» και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 ημέρα ολοκληρωμένης περιποίησης στο THE APIVITA EXPERIENCE STORE με λούσιμο, κούρεμα, βαφή, χτένισμα και συμβουλές από τον HAIR EXPERT της APIVITA ή για να κερδίσετε ΒΑΦΕΣ APIVITA για 1 ολόκληρο χρόνο. Εσείς επιλέγετε το δώρο που επιθυμείτε.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε καλύτερα γύρω σας, είτε βγαίνοντας μια βόλτα στην πόλη είτε παρατηρώντας τους χώρους γύρω σας. Οι αποχρώσεις των μόνιμων φυσικών βαφών Nature’s Hair Color υπάρχουν παντού. Χρησιμοποιήστε το smartphone και τις δεξιότητές σας, βγάλτε φωτογραφία το κουτί ΒΑΦΗΣ APIVITA με την αντίστοιχη απόχρωση που θα βρείτε στο περιβάλλον σας, ανεβάστε την στο yourhairtalks.gr ή στο https://www.facebook.com/apivita/app_208195102528120 με hashtag #yourhairtalks και συγκεντρώστε Likes για να μπείτε στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα λάμψης και ομορφιάς. Είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό που θα θέλετε να ξαναπάρετε μέρος. Και θα μπορείτε, κάθε εβδομάδα, μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία!

Tip: Μοιραστείτε με φίλες και φίλους κάθε φωτογραφία σας για να μαζέψετε γρήγορα τα Likes για τον διαγωνισμό.

Bonus: Το MIRROR YOUR COLOR APP. Μια εφαρμογή στο yourhairtalks.gr που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε επιτέλους ποιο βασικό χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο. Δοκιμάστε το και μοιραστείτε το νέο χρώμα σας με φίλες για να σας πουν τη γνώμη τους!

www.yourhairtalks.gr: To νέο microsite της Αpivita

Το διαδραστικό εργαλείο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και επικοινωνίας για τα προϊόντα της APIVITA για τα μαλλιά είναι γεγονός. Κάντε κλικ στο link www.yourhairtalks.gr και δείτε αναλυτικότερα:

  • videos εφαρμογής των βαφών από τους hair experts μας
  • χρήσιμα άρθρα και έγκυρες επιστημονικές πληροφορίες
  • οδηγίες για τον ολιστικό τρόπο ζωής της APIVITA
  • στοιχεία για το THE APIVITA EXPERIENCE STORE
  • εβδομαδιαία wellness tips μας
  • πληροφορίες για όλα τα προϊόντα μαλλιών APIVITA
  • tips για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών
  • και φυσικά την εφαρμογή mirror your color όπου ανεβάζοντας μια φωτογραφία σας μπορείτε να δείτε το πρόσωπό σας με διαφορετικό χρώμα μαλλιών