Ανακαλύψτε γευστικά το δικό σας δρόμο για την Κούβα, απολαμβάνοντας τα CUBAN CORN FRITTERS, παραδοσιακές κουβανέζικες τηγανίτες από καλαμπόκι, αυγό και μπαχαρικά που σερβίρονται με σπιτική salsa ή το λαχταριστό CUBAN SANDWICH με ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου, καπνιστό ζαμπόν, λιωμένο τυρί Swiss και πίκλες, κόκκινο λάχανο, κρεμμύδι, μαγιονέζα και μουστάρδα Dijon. Για όσους λατρεύουν τις έντονες γεύσεις, η MINI PICADILLO QUESADILLA είναι η ιδανική επιλογή, με 2 mini quesadillas, γεμισμένες με picadillo mix και τυρί Monterey Jack. Σερβίρεται με σπιτική salsa.

Και επειδή Κούβα χωρίς Havana Club δεν γίνεται, τα TGI Fridays προτείνουν τρία νέα εξωτικά cocktail.

To OLD CUBAN, με γευστική νότα από … «παλιά Κούβα», συνδυάζει Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo 7 Años, με φρέσκο lime, φύλλα μέντας, Tabasco, σιρόπι passion fruit και Prosecco.

Για τους λάτρεις του Daiquiri, το PUMPKIN DAIQUIRI θα ενθουσιάσει με Havana Club Añejo 3 Años με χυμό από φρέσκο lime, ζάχαρη, πουρέ κολοκύθας και τριμμένο πάγο!

Το ULTIMATE ZOMBIE, ένα κλασικό cocktail παρουσιάζεται με το μοναδικό Fridays twist! Συνδυάζει Havana Club Añejo 3 Años, Havana Club Añejo Reserva και Αpricot Βrandy, με σιρόπι ζάχαρης, χυμό από ανανά, πορτοκάλι και φρέσκο lime, λίγες σταγόνες αρωματικά bitters και πουρέ mango.

Το ταξίδι στην κουβανέζικη κουλτούρα δεν σταματά εδώ. Τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα Salsa Sinners σας προσκαλούν σε 4 κουβανέζικα πάρτι που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας: 5/2 Γλυφάδα, 6/2 Αμπελόκηποι, 19/2 Κηφισιά, 22/2 Κολωνάκι.

Η Fiesta Cubana στα TGI Fridays θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαρτίου και θα μας ταξιδέψει με γεύσεις, αρώματα και μουσικές που ζωντανεύουν τις αισθήσεις, στους ρυθμούς της Κούβας!

Α
κολουθήστε τα TGI Fridays™ στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIF #fiestacubana