Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο «όπλο», που έχει στα χέρια της σήμερα κάθε γυναίκα, προκειμένου να προστατευτεί από τον γυναικείο καρκίνο και η Roche Hellas συμμετέχει ενεργά προς την κατεύθυνση αυτή.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της για τον γυναικείο και γυναικολογικό καρκίνο «For Her», η Roche Hellas έχει ήδη πραγματοποιήσει σειρά δράσεων σε συνεργασία με μη Κερδοσκοπικούς Φορείς και Συλλόγους Ασθενών, ώστε να αναδείξει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης στη νίκη ενάντια στη νόσο. Έτσι, στην Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου των Ωοθηκών, η Roche Hellas με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.), διένειμε ενημερωτικό υλικό στο Σύνταγμα, στην Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας συνεργάστηκε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για να φτιάξουν τα μικρά παιδιά μια ανθοδέσμη και να πουν «Χρόνια Πολλά» στη μαμά τους με έναν ξεχωριστό τρόπο, ενώ την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έδωσε την δυνατότητα σε πολλές γυναίκες να υποβληθούν σε δωρεάν ψηλάφηση μαστού από επιστήμονες της «Women for Oncology».

Η καμπάνια «For Her», λοιπόν, είναι αφιερωμένη σε εμάς και τις γυναίκες της ζωής μας, καθώς η γνώση και η ενημέρωση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έγκαιρη πρόληψη και αποτελεσματική θεραπεία του καρκίνου του μαστού και αυτού που αφορά στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα, όπως ο καρκίνος των ωοθηκών και του τραχήλου της μήτρας.

Όσο, λοιπόν, υπάρχει «Εκείνη», τόσο θα υπάρχει και το «for Her»! Η καμπάνια, όμως, δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται με νέες ενέργειες, που στόχο έχουν να χτίσουν την ελπίδα και την πίστη και να μεταδώσουν ακόμα περισσότερο την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου. Γιατί αυτό που πρέπει να ζεις είναι η ζωή και όχι η νόσος!